Potrebujete lahki dostavnik ali se zanimate za nakup osebnega vozila za poslovne namene? Potem ste na pravem mestu! S programom PEUGEOT PROFESSIONAL vam pomagamo izbrati najboljša vozila PEUGEOT za vaš posel. Nudimo vam strokovno svetovanje za enostaven nakup manjših ali večjih voznih parkov osebnih vozil in lahkih dostavnikov.

 

Upravljanje z večjimi voznimi parki ni enostavno. Zato vam naši prodajni svetovalci pomagajo izbrati prava vozila, ki bodo ustrezala vašim potrebam in zahtevam, ter vam vedno svetujejo z mislijo na nizke stroške vzdrževanja, nizko porabo energije in visoko vzdržljivost vozila, kar nenazadnje poveča tudi njegovo vrednost pri nadaljnji prodaji.

 

 

PRIDOBITE PONUDBO       REZERVIRAJTE TESTNO VOŽNJO

 

 

 

ZANESLJIV PARTNER V POSLU

 

 

PEUGEOT ponudba osebnih vozil je raznolika in vključuje vse najbolj priljubljene oblike karoserije: manjša mestna vozila, kompaktni SUV in limuzine, izbira je pestra tudi pri tipih goriva: elektrika, hibrid, bencin ali dizel. Pri lahkih dostavnih vozilih PEUGEOT vas bo navdušila prostornost tovornega prostora, praktičnost vozniške kabine ter tehnološka dovršenost, ki vam bo olajšala krajše poslovne poti ali daljša potovanja.

 

Na spodnjih povezavah raziščite še več o osebnih in lahkih dostavnih vozilih PEUGEOT.

 

RAZIŠČITE OSEBNA VOZILA       RAZIŠČITE LAHKA DOSTAVNA VOZILA

 

Kot naša stranka ste predvsem naš poslovni partner, zato celotno ponudbo in nakup lahkih dostavnih in osebnih vozil prilagodimo potrebam vašega dela. Zagotavljamo vam celovit nabor storitev in visok nivo strokovnosti ter se pri izbiri osredotočamo predvsem na skupne stroške lastništva vozila. Vozila PEUGEOT so zasnovana z mislijo na optimizacijo stroškov vzdrževanja in stroškov porabe, mi pa vam pomagamo sprejeti pravo odločitev.

 

 

 

SVETUJEMO IN PRIPRAVIMO PRILAGOJENO PONUDBO

Ne glede na to, ali ste samozaposleni ali lastnik večjega podjetja, pri nas boste zagotovo našli lahki dostavnik ali osebno službeno vozilo, ki v celoti ustreza vaši poslovni dejavnosti. Nakup voznega parka za vaš posel ali podjetje je pomembna odločitev in mi vam jo olajšamo:

 

  • Strokovno svetovanje naših izkušenih prodajnih svetovalcev, ki skupaj z vami temeljito preučijo vaše potrebe in želje.
  • Široka ponudba vozil, ki jih lahko preizkusite na testni vožnji.
  • Olajšamo nakup s prilagojenimi paketi financiranja, jamstev in zavarovanj.
  • Z vami ostajamo tudi po nakupu in skrbimo za vrhunske servisne storitve vaših vozil.

 

PRIDOBITE PONUDBO       REZERVIRAJTE TESTNO VOŽNJO

 

 

 

Naš oddelek prodaje PEUGEOT PROFESSIONAL vam je vedno na voljo.

 

Prodajni svetovalec za prodajo podjetjem 

Scott Vašl 

Tel: +386 (0)51 645 343 

E: scott.vasl@emilfrey.si