Pripravite vozilo na zimo

Izkoristite posebne servisne ugodnosti
Pripravite vozilo na zimo

Zima se bliža.

Ali ste pripravljeni?

 

Če niste, je zdaj pravi čas. V prodajno-servisnem centru Emil Frey Avtocenter Ljubljana smo za vas pripravili posebne jesenske ugodnosti. Obujte svoj avto za zimo in ob premontaži pnevmatik koristite 20% popust. Ali pa poskrbite da bodo vaše gume sijale z novimi aluminijastimi platišči, ki vam jih ponujamo kar 30% ugodneje. Da pa bo vaš avto med zimo vedno vžgal, pa vam nudimo brezplačen pregled akumulatorja ter kar 50% popust ob nakupu novega.

 

Zagotovite si, da bo vaš Peugeot pripravljen na zimo z našimi jesenskimi servisnimi ponudbami. Pokličite na 01 588 3 444 in si rezervirajte termin za servis. Naročite pa se lahko tudi preko spleta na povezavi tukaj.

 

*Ponudba 20% popusta na storitev premontaže pnevmatik velja do vključno 29.10.2022; ponudba 30% popusta na platišča velja do vključno 31.12.2022 oziroma do razprodaje zalog. Popust 30% za platišča velja za izdelke iz marketinške skupine 517 in 526, ki so dobavljivi na dan nakupa v pri pooblaščenem prodajalcu in serviserju Peugeot Emil Frey Avtocenter. Pred koriščenjem ponudbe vam svetujemo, da pri serviserju preverite razpoložljivost izdelkov. Pridržujemo si pravico do morebitnih sprememb in napak v ponudbi. Slika je simbolična.

 

**Ponudba velja do vključno 31.12.2022 oziroma do razprodaje zalog. Popust velja za originalne akumulatorje in akumulatorje blagovne znamke Eurorepar (marketinški skupini 361 in 715), ki so dobavljivi na dan nakupa pri pooblaščenem prodajalcu in serviserju Peugeot Emil Frey Avtocenter. Pred koriščenjem ponudbe vam svetujemo, da pri serviserju preverite razpoložljivost izdelkov. Pridržujemo si pravico do morebitnih sprememb in napak v ponudbi. Slika je simbolična.