LEVJI DNEVI

Nagradna igra in posebna ponudba vas čakata v našem salonu na Dunajski 122
LEVJI DNEVI
Znani so izžrebanci nagradne igre!
 
Čestitke! Nagrajenci boste točnejše informacije glede koriščenja in prevzema nagrad v kratkem prejeli na svoje kontaktne podatke, ki ste jih navedli na obrazec ob sodelovanju v nagradni igri. 
 
Glavna nagrada Vikend z vozilom Peugeot:
Štefan Rajšp, Ljubljana
Alojz Podlesnik, Leskovec pri Krškem
Alen Kvartič, Šmartno v Rožni dolini
 
Priročni in uporabni izdelki Peugeot za prosti čas in zabavo: 
Marjan Jurišič, Mengeš
Cvetka Žlogar, Šmartno pri Litiji
Boštjan Černivec, Dobrova
Srečko Šepetavc, Ljubljana
Janez Rajšp, Ljubljana
Anja Leskovar, Pesnica
 
Bliža se eno leto odkar smo pod okrilje vzeli znamko Peugeot. Ker želimo praznovati uspešno leto sodelovanja smo za vas pripravili nekaj posebnega.
 
Pridružite se nam na dogodku Levji dnevi od 29. 9. do 1. 10. v našem salonu na Dunajski cesti 122 v Ljubljani in si oglejte najnovejša vozila znamke Peugeot. Kot pa se za rojstnodnevno zabavo spodobi, bomo poskrbeli, da ne boste ne lačni, ne žejni! 
 
Na dogodku pa bo aktualna tudi posebna ponudba: ob nakupu novega vozila Peugeot prejmete dodatni Levji bonus*, zimske pnevmatike pa vam plačamo mi!**
 
Gostje pa boste lahko sodelovali tudi v brezplačni nagradni igri in se potegovali za glavno nagrado: vikend z vozilom Peugeot. Za pravila in podrobnosti o nagradni igri kliknite tukaj.
 
Mi vas že nestrpno pričakujemo. Vabljeni!
 
*Ponudba velja za fizične in pravne osebe (ni združljiva z drugimi posebnimi ugodnostmi za podjetja) za vsa prodana (podpis prodajne pogodbe) in dobavljena osebna vozila Peugeot v obdobju od 01.09. do vključno 31.10.2022. Informacije glede točne višine Levjega bonusa za vsak posamezen model so na voljo na www.peugeot.si. Pridržujemo si pravico do napak in posodobitev informacij, brez predhodne najave. Slike so simbolične.
 
**Ponudba velja samo za fizične osebe za vsa prodana (podpis prodajne pogodbe) in dobavljena osebna vozila Peugeot v obdobju od 29.09. do vključno 1.10.2022. Bon je možno vnovčiti samo za nakup pnevmatik, ki so kupljene pri pooblaščenem prodajalcu in serviserju Peugeot Emil Frey Avtocenter, kjer je bilo vozilo tudi kupljeno. Bona ni možno zamenjati za gotovino in ni prenosljiv na tretjo osebo. Pridržujemo si pravico do napak in posodobitev informacij, brez predhodne najave.