LEVI SO OSVOJILI BEŽIGRAD

Novo prodajno-servisno mesto v Ljubljani
LEVI SO OSVOJILI BEŽIGRAD

Na že znani lokaciji na Dunajski cesti 122 v Ljubljani smo v mesecu novembru pod svojo streho s ponosom sprejeli znamko Peugeot in s tem postali novo prodajno-servisno mesto za vse ljubitelje te znamke v Ljubljani in širši okolici.

 

V Emil Frey Avtocentru na Dunajski cesti 122 k našim dolgoletnim izkušnjam in predani skrbi za ostale dosedanje uveljavljene znamke tako dodajamo novo, privlačno znamko vozil in zagotavljamo odlično izkušnjo vsem, ki se boste odločili za nakup novega Peugeota ali servisiranje vašega rabljenega vozila.

 

POSEBNA OTVORITVENA PONUDBA

 

Do konca leta 2021 smo za vse stranke pripravili širok nabor privlačnih otvoritvenih ugodnosti*.

 

Ne zamudite izjemne priložnosti - oglasite se v Peugeot Emil Frey Avtocentru.

 

 

*Veljavnost ponudbe:

Otvoritvena ponudba 500 € prihranka ob menjavi staro za novo velja za vsa nova vozila Peugeot, ki so kupljena in dostavljena do 31. 12. 2021. Ob nakupu novega vozila Peugeot vam v posebni otvoritveni ponudbi na ocenjeno vrednost vašega rabljenega vozila po Eurotax sistemu dodamo do 500 € bonusa za vozila do vključno 7 let starosti ter do 300 € za vozila starejša od 7 let in ki so po Eurotax sistemu cenovno ovrednotena nad 1.000 €. Emil Frey Avtocenter d.o.o. ni zavezan k dejanskemu odkupu vsakega rabljenega vozila.  

Ponudba Brezplačne zimske pnevmatike s premontažo velja ob nakupu in dobavi novega vozila Peugeot do 30. 12. 2021, in sicer do vrednosti 500 € za nakup in dobavo vozil Peugeot 3008, Peugeot 5008, Peugeot 508 in Peugeot Traveller; ob nakupu in dobavi ostalih modelov novih vozil Peugeot velja navedena ponudba v vrednost 300 €. V kolikor vrednost zimskih pnevmatik s premontažo presega 300 € oz. 500 €, razliko doplača kupec; v primeru, da je vrednost zimskih pnevmatik s premontažo nižja od 300 € oz. 500 €, se kupcu razlika ne povrne.

Ponudba Brezplačno dolivanje olja TotalEnergies velja ob opravljenem rednem servisu vozila Peugeot po priporočilih znamke in do 31. 12. 2021.

Ponudba Darilo dobrodošlice (1l tekočine za vetrobransko steklo) velja za vse stranke prodajno-servisnega mesta, ki bodo opravile nakup storitev ali izdelkov v vrednosti nad 50 €; ponudba velja do 31. 12. 2021 oz. do razdelitve razpoložljivih zalog.

Vse predstavljene ponudbe je možno koristiti na prodajno-servisnem mestu Peugeot Emil Frey Avtocenter, d.o.o., Dunajska cesta 122, Ljubljana in pod navedenimi pogoji.

Popustov in ugodnosti ni možno zamenjati za gotovino ali drug izdelek, prav tako ni možen prenos na drugo osebo.

Vse navedene cene vsebujejo 22-odstotni DDV. Pridržujemo si pravico do napak in sprememb v ponudbi in vsebini brez predhodne najave. Slike so simbolične narave.

Več o ponudbi vam je na voljo pri zaposlenih v Peugeot Emil Frey Avtocenter d.o.o., Dunajska cesta 122, Ljubljana, na 051 603 910 in prodaja-dunajska@emilfrey.si ali servis-dunajska@emilfrey.si.