Ujemite svojega leva v Avtoline!

Dobrodošel Peugeot!
Ujemite svojega leva v Avtoline!

Z velikim veseljem pozdravljamo vse, ki ste v zadnjem obdobju pogrešali prodajo in servis vozil Peugeot v Posavju! Dobrorošli v Avtoline v Krškem, kjer boste odslej bližje in popolno poskrbeli za svojega leva na enem mestu!

 

Spoznajte mladostno podobo vozil Peugeot, izberite novega po svoji meri in postanite lev našega časa! Pripeljite svojega na pooblaščeni servis, uveljavite garancijo in izkoristite ugodnosti, ki smo jih pripravili ob otvoritvi! 

 

Za vse, ki se boste odločili za obisk servisa ali nakup novega vozila Peugeot smo vse do konca leta pripravili posebne otvoritvene ugodnosti:

- ob nakupu novega vozila Peugeot vam podarimo 5 mesecev brezplačnega pranja v samopostrežni Avtopralnici Avtoline. Za ta namen prejmete bon za 50 žetonov v aplikaciji Ready2wash, ki omogoča pranje avtomobila brez uporabe kovanih žetonov.

 

- ob obisku servisa Peugeot prejmete darilo dobrodošlice - tekočino za pranje vetrobranskega stekla - 1 liter ter dišavo Avtoline za avto.

 

Dobrodošli v Avtoline v Krškem! Vozila Peugeot si ogledate v novem salonu - v stavbi, ki so jo delijo z vozili Citroen. Sprejem servisa najdete v prostorih nekdanjih tehničnih pregledov na zgornjem nivoju dvorišča.