SPLOŠNI POGOJI UPORABE SPLETNEGA MESTA ČLANOV PRODAJNO – SERVISNE MREŽE peugeot

https://www.prodajalec.peugeot.si

 

To spletno mesto je namenjeno osebni uporabi obiskovalcev. Za dostop do tega spletnega mesta in njegovo uporabo veljajo pričujoči splošni pogoji, ki so podrobno opredeljeni v nadaljevanju, ter relevantna zakonodaja. Z vstopom na spletno mesto https://www.prodajalec.peugeot.si uporabniki potrjujejo, da so s temi pogoji uporabe seznanjeni, da z njimi soglašajo ter, da jih njihove določbe zavezujejo. Lastnik spletnega mesta si bo prizadeval, da:

 

 • bo spletno mesto delovalo nemoteno, vendar pa za izpad oziroma nedelovanje, ki je posledica višje sile ali dejanj tretjega, ki jih ni bilo mogoče pričakovati in se njegovim posledicam izogniti ali jih odstraniti, ne odgovarja;
 • bo v primeru izpada oziroma nedelovanja spletnega mesta, ta začel delovati v najkrajšem možnem času;
 • bodo podatki, objavljeni na spletnem mestu https://www.prodajalec.peugeot.si točni.

 

Lastnik spletnega mesta ne prevzema nobene odškodninske ali druge odgovornosti za napake ali opustitve v vsebini spletnega mesta, hkrati pa si pridržuje pravico, da spreminja, dopolnjuje in posodablja funkcionalnost in vsebine na spletnem mestu.

Podjetje, ki je lastnik spletnega mesta, si pridržuje pravico do spreminjanja in posodabljanja teh splošnih pogojev in vseh elementov, izdelkov ali storitev, predstavljenih na spletnem mestu. Vse te spremembe so zavezujoče za uporabnike interneta, ki se morajo ob vsakemu obisku spletnega mesta, seznaniti s temi splošnimi pogoji.

 

 • Lastnik spletnega mesta je družba P Automobil Import d.o.o., (v nadaljevanju PAI) s sedežem v Ljubljani na naslovu Barjanska 54, 1000 Ljubljana.
 • Spletno mesto upravlja družba P Automobil Import d.o.o., (v nadaljevanju PAI) ter pooblaščeni prodajalci in serviserji peugeot v Sloveniji (v nadaljevanju pooblaščene mreže znamke peugeot). Pomoč kupcem: https://peugeot.frey.webformsi.integsoft.cz/ask
 • Gostovanje spletnega mesta zagotavlja: DSPOT d.o.o. Stritarjeva 6a, 4000 Kranj

 

Kazalo rubrik:

 1. Pravica do intelektualne lastnine
 2. Informacije v zvezi z izdelki in storitvami
 3. Varovanje osebnih podatkov
 4. Nadbesedilne povezave
 5. Reševanje sporov
 6. Nezakonita ali prepovedana uporaba
 7. Omejitev odgovornosti
 8. Posodabljanje
 9. Piškotki (cookies)
 10. Objava

 

1. Pravica do intelektualne lastnine

Številni elementi na spletnem mestu https://www.prodajalec.peugeot.si so:
a) zaščiteni z zakonodajo o avtorskih pravicah: to se lahko nanaša na fotografije, članke, skice, animirane sekvence, modele vozil...;

b) zaščiteni z zakonodajo o blagovnih znamkah: tu gre za blagovno znamko peugeot ter blagovne znamke modelov vozil, ki se pojavljajo na spletnem mestu. Vse pravice pridržane.

Uporabniki lahko uporabljajo spletno mesto https://www.prodajalec.peugeot.si le za osebne in nekomercialne namene. Prepovedano je spreminjanje, kopiranje, distribucija, oddajanje, prikazovanje, izvajanje, razmnoževanje, objavljanje, licenciranje, ustvarjanje izpeljank, prenašanje ali prodajanje katerih koli podatkov, programske opreme, izdelkov ali storitev, ki so del spletnega mesta, razen v primeru izrecne navedbe v teh pogojih uporabe.

 

 

2. Informacije v zvezi z izdelki in storitvami

Izdelki
Informacije in ilustracije na straneh tega spletnega mesta temeljijo na tehničnih lastnostih, veljavnih v trenutku postavitve na s plet ali posodobitve različnih strani spletnega mesta.
Sklopi opreme, predstavljeni na vozilih na tem spletnem mestu so glede na izvedenko lahko del serijske ali doplačilne opreme ali pa za določeno izvedenko niso predvideni.
V okviru politike stalnega izboljševanja izdelkov lahko PAI in člani pooblaščene mreže znamke peugeot kadarkoli spremeni tehnične značilnosti, opremo, opcije ali odtenke barve vozil. Obenem trenutne tehnike reprodukcije ne omogočajo zveste reprodukcije barv.
Modeli in/ali verzije, predstavljeni na tem spletnem mestu, ter vsa njihova dodatna oprema, opcije in dodatki so tisti, ki so naprodaj v Sloveniji. Lahko se razlikujejo po posameznih prodajnih mestih in niso nujno vedno na voljo pri vseh izbranih pooblaščenih prodajalcih. V vsakem primeru so informacije na tem spletnem mestu splošnega značaja in nimajo pogodbene vrednosti.
Nova vozila na zalogi, predstavljena na tej spletni strani, so vozila, ki so na voljo v trenutki zalogi posameznega prodajnega mesta oziroma člana pooblaščene mreže znamke peugeot. Ta nova vozila prodajajo samo podjetja, ki jih ponujajo, in v njihovi odgovornosti. Opozarjamo vas na dejstvo, da le podpis naročila ali obrazca za rezervacijo s pooblaščenim prodajnim mestom omogoča dejansko prodajo ali rezervacijo vozila.

Poleg tega so vse navedene cene zgolj priporočene prodajne cene za Slovenijo s strani člana pooblaščene mreže znamke peugeot in niso obvezujoče.

Za predstavljene cene, ponudbe, promocije in podobno je izključno odgovorno podjetje, ki upravlja spletno mesto na katerem se vsebina nahaja.


Storitve
Storitve na tem spletnem mestu so tiste, ki jih lahko ponudijo sodelujoči člani pooblaščene mreže znamke peugeot. Za rezervne dele in dodate so navedene informativne cene brez montaže, razen v primeru cene paketne storitve. Te paketne storitve veljajo samo za navedeno obdobje.
Člani pooblaščene mreže znamke peugeot so vam na razpolago za vsa vaša vprašanja o izdelkih in storitvah, predstavljenih na tem spletnem mestu.
Opominjamo vas, da so člani servisno prodajne mreže peugeot neodvisni trgovci, ki lahko svobodno določajo svoje cene in se po lastni odločitvi udeležujejo akcij, ki jih ponuja PAI (vključno s paketnimi storitvami) .

 

 

3. Varovanje osebnih podatkov

Za vse osebne podatke, ki jih uporabnik vnese na spletni strani, velja politika o zasebnosti v skladu z veljavno zakonodajo o varstvu osebnih podatkov.

Več o  varstvu vaših osebnih podatkov si preberite v izjavi o varstvu osebnih podatkov.

 

 

4. Nadbesedilne povezave

Pred postavitvijo nadbesedilne povezave na spletno mesto https://www.prodajalec.peugeot.si je treba pridobiti pisno predhodno soglasje podjetja PAI ali člana pooblaščene mreže znamke peugeot, ki pa v nobenem primeru ne odgovarjata za vsebino ter izdelke ali storitve, ki jih nudijo spletna mesta, ki vsebujejo nadbesedilno ali kakršnokoli drugačno povezavo do spletnega mesta https://www.prodajalec.peugeot.si

 

 

5. Reševanje sporov

Za morebitne spore iz naslova uporabe spletne strani se uporablja slovenska zakonodaja. Za rešitev morebitnih sporov je pristojno sodišče v Ljubljani.
To pravno obvestilo lahko PAI kadarkoli spremeni brez predhodnega obvestila. Z uporabo spletne strani uporabnik potrjuje, da je sprejel tu opisane pogoje in da se z njimi strinja.

 

 

6. Nezakonita ali prepovedana uporaba

Uporabnik ne sme poizkušati pridobiti si nepooblaščen dostop do katere koli storitve spletnega mesta https://www.prodajalec.peugeot.si, računalniškega sistema, z njim povezanega omrežja ali podatkov o katerem koli drugem uporabniku.

 

 

7. Omejitev odgovornosti

Spletno mesto https://www.prodajalec.peugeot.si uporabljate izključno in v celoti na lastno odgovornost. PAI in člani pooblaščene mreže znamke peugeot ne odgovarjajo za neposredno ali posredno škodo, kot je materialna škoda, izguba podatkov ali programske opreme in finančna škoda, ki bi nastale zaradi uporabe tega spletnega mesta ali z njim povezanih spletnih mest.

 

 

8. Posodabljanje

PAI ter člani pooblaščene mreže znamke peugeot si pridržujejo pravico do spreminjanja in posodobitve splošnih pogojev in/ali vseh elementov, izdelkov in storitev, predstavljenih na tem spletnem mestu, brez predhodnega opozorila.
Zaradi vseh teh sprememb morajo uporabniki prebrati te splošne pogoje ob vsaki prijavi v sistem.

 

 

9. Piškotki (cookies)

To spletno mesto ima sistem piškotkov. Zato uporabnika obveščamo, da se med obiskom na tem spletnem mestu na njegov računalnik lahko samodejno shranijo piškotki.
V vaš osebni računalnik ali drugo napravo pošljemo enega ali več piškotkov (majhne datoteke, ki vsebujejo niz črk), da lahko na edinstven način prepoznamo vaš internetni brskalnik.
Piškotki beležijo vaš način uporabe spletnega mesta: trajanje prisotnosti na spletnem mestu, odhod s spletnega mesta, obiskane strani. Po zaslugi teh podatkov lahko ugotovimo, kateri elementi so najpomembnejši in tako izboljšujemo spletno mesto. Te piškotke torej uporabljamo z namenom izboljšanja kakovosti naših storitev.
Ti piškotki v nobenem primeru ne vsebujejo poimenskih informacij.
Uporabnik lahko onemogoči pošiljanje piškotkov, tako da spremeni izbirne nastavitve spletnega brskalnika. Več o piškotkih.

 

 

10. Objava

Splošni pogoji spletnega mesta https://www.prodajalec.peugeot.si so objavljeni na spletnem mestu https://www.prodajalec.peugeot.si.