Novi Peugeot 308

ŽE V NAŠEM SALONU
Novi Peugeot 308

Znamka Peugeot s ponosom predstavlja povsem novega Peugeot 308, ki ga krasi najnovejši logotip znamke. Vsesplošna optimizacija arhitekturne zgradbe je pripomogla k še večjemu bivalnemu udobju ter dodatno izpostavila njegovo dinamičnost in pripadnost znamki.

 

Tehnološko napredni novi Peugeot 308 ponuja sisteme za pomoč pri vožnji zadnje generacije, novo voznikovo mesto Peugeot i-Cockpit®, ki zajema intuitivni, povezljivi in odločno moderni sistem za informacije in razvedrilo i-Connect® Advanced.

 

Novi Peugeot 308 je visoko učinkovit in zmogljiv ter sledi strategiji Power of Choice. Na voljo je tako s priključno hibridnim motorjem kot tudi z bencinskim ali dizelskim pogonskim sklopom.

Da bi novi Peugeot 308 izpolnil svoje cilje z vidika aerodinamične učinkovitosti, ni izboljšal svoje drže in stilske zasnove zgolj na zunanjih površinah, temveč tudi v notranjosti. Vse to zavoljo optimalno izboljšane arhitekturne zasnove in učinkovitosti postopkov preoblikovanja karoserije.

 

Krasi ga najnovejši logotip znamke Peugeot na okrasni maski, ki mu je v celoti posvečena. Logotip dodatno izpostavi motiv na okrasni rešetki, ki se postopoma steka vanj. Zadnje luči so pridobile tehnologijo full LED v podobi treh levjih krempljev za moderen svetlobni podpis znamke Peugeot.

 

Na voljo bo  v 7 barvah karoserije:

Zelena Olivine, modra Vertigo, rdeča Elixir, biserno bela Perle, bela Banquise, sive Artense in črna Perka Nera.