SPC Toplak d.o.o.

Financiranje za podjetja

photo

PEUGEOT FINANCIRANJE vam pri nakupu novih in rabljenih osebnih ter gospodarskih vozil Peugeot ponuja široko paleto finančnih produktov.

FINANČNI LEASING

 

Finančni leasing je enostavna oblika financiranja nakupa novih in rabljenih vozil, pri kateri si izdatke za nakup vozila prilagodite lastnim željam in zmožnostim, ter si tako za razvoj vašega posla sprostite obratni kapital, ki bi ga sicer namenili nakupu vozila. Pri nakupu osebnih vozil lahko, poleg običajnega, izberete tudi finančni leasing s preostankom vrednosti, ter letno odplačevanje za obdobje enega (50/50) ali dveh let (3 obroki). Pri nakupu gospodarskih vozilih pa lahko izbirate med finančnim leasingom s pologom, finančnim leasingom brez pologa in možnostjo financiranja DDV.

 

Prednosti finančnega leasinga:

  • - prilagodljivi pogoji,
  • - vso dokumentacijo za sklenitev pogodbe dobite in oddate pri vašem prodajalcu.

 

 

OPERATIVNI LEASING / POSLOVNI NAJEM

 

Operativni leasing / najem je oblika financiranja, pri kateri plačujete le uporabo vozila. Pri tej obliki je v ospredju uporaba vozila in ne lastništvo, saj vozilo plačujete le za čas uporabe. Tako se izognete riziku izgube vrednosti vozila ter vsem aktivnostim, ki so povezane s prodajo rabljenega vozila.

 

Prednosti operativnega leasinga / najema:

  • - prilagodljivost željam in potrebam,
  • - enostavna menjava rabljenega vozila za novo.

 

 

ZAVAROVANJA

 

Peugeot Financiranje vam omogoča tudi sklenitev avtomobilskih zavarovanj po izredno ugodnih pogojih.

 

 

FINANČNO SVETOVANJE


Peugeot Financiranje temelji na dolgoročnem sodelovanju s strankami in medsebojnem zaupanju. S takšnim poslanstvom je neločljivo povezana storitev finančnega svetovanja, ki vam omogoča, da se lahko ob nakupu vozila Peugeot posvetujete z našimi strokovnjaki in si tako priskrbite najustreznejši način financiranja.

Kontaktirajte prodajalca

SPC Toplak d.o.o.

Več informacij

AKTUALNO