Rodex d.o.o.

Vroča ponudba novih vozil

Novi Peugeot Traveller

photo

Uživajte v razkošnih in široko odprtih prostorih novega PEUGEOT Travellerja. Izrazit dizajn, vozne lastnosti, ki so plod izkušenih PEUGEOT strokovnjakov, BlueHDi Euro 6 motorji, eleganca in premium udobje, skupaj ustvarijo mirno in udobno potovanje.

3 RAZLOGI ZA IZBIRO NOVEGA TRAVELLERJA

 

VABILO NA POTOVANJE

 

PEUGEOT Traveller vas vabi, da se z njim odpravite na izlet ali pa na dolga potovanja.
Njegova moderna in elegantna oblika karoserije ponuja prostorno notranjost, v kateri je bilo vse zasnovano za vaše udobje.
Ta zabaven in gostoljuben limuzinski kombi se zna postaviti pred drugimi. Z vertikalno umeščeno okrasno masko, osvetlitvijo z diodami LED in ksenonskimi žarometi( serijsko ali za doplačilo, odvisno od izvedenke), ki so vdelani v karoserijo, PEUGEOT Traveller mogočno izraža svojo stilsko zasnovo.
Svoje poti lahko povsem preprosto še poenostavite z uporabo povezljive 3D navigacije nove generacije s funkcijo glasovnega prepoznavanja. Vključuje tudi funkcijo za predvajanje prometnih informacij v realnem času TomTom Traffic( odvisno od države).

 

VEČ MODULARNOSTI IN VEČ FLEKSIBILNOSTI

 

PEUGEOT Traveller je na voljo v treh dolžinah in v višino meri komaj 1,90 m.
Po zaslugi številne opreme in raznih kombinacij razporeditve notranjosti s 5, 7 ali 8 sedeži, ki so na voljo tudi za kompaktno izvedenko, je PEUGEOT Traveller enostaven za bivanje in se prilagaja vsem vašim potrebam. Poleg tega lahko vedno v polni meri izkoristite razpoložljiv prostor, saj so sedeži nameščeni na drsnih vodilih.
Izkoristite lahko tudi strešni okni, ki ju je možno posamično zastretii in se v polni meri naužijete naravne svetlobe.            
Limuzinski kombi PEUGEOT Traveller je pomislil na vse, da bi bilo vaše življenje bolj enostavno. Zahvaljujoč inovativni funkciji bočnih drsnih vrat za prostoročno upravljanjei lahko motorizirana drsna vrata odklenete, odprete in zaprete z enim samim gibom noge pod zadnjim blatnikom vozila. Pri sebi morate le imeti elektronski ključ.

 

NAJNOVEJŠI VZORNIK V SVETU LIMUZINSKIH KOMBIJEV

 

Nova konstrukcijska osnova vozila PEUGEOT Traveller, ki je bila povzeta po modularni platformi EMP2, je zagotovilo za visoko raven udobja, kakovosti in učinkovitosti. Zahvaljujoč novi konstrukcijski osnovi vam vozilo nudi nadvse prostorno notranjost in obilo voznega udobja, ki sta plod PEUGEOTOVEGA strokovno podkovanega znanja.

Motorji BlueHDi s 95 do 180 konjskimi močmi in novi samodejni menjalnik EAT6 obljubljajo izjemno vozno udobje ter najnižjo porabo goriva in najnižje emisije v tem avtomobilskem segmentu.

Kontaktirajte prodajalca

Rodex d.o.o.

Več informacij

AKTUALNO