Rodex d.o.o.

Vroča ponudba novih vozil

Novi Peugeot 208 - evropski avto leta 2020

photo

Prepusti se užitku z novim Peugeot 208, ki te že čaka pri nas.

Prepusti se užitku z novim Peugeot 208, ki te že čaka pri nas.

 

Novi PEUGEOT 208 se predstavlja s svojo mladostno podobo, ki nakazuje na športno tekmovalnost. Njegovo notranjost dopolnjuje povsem novi PEUGEOT i-Cockpit® 3D. Poleg tega pa lahko po želji izbirate med bencinskim, dizelskim ali električnim motorjem.

 

Tu se naroči na testno vožnjo

 

Atletski in čuteč dizajn

 

Novi PEUGEOT 208 ima mogočno osebnost, ki jo opazimo na prvi pogled. Nizka silhueta, dolg pokrov motornega prostora in čutne krivulje razkrijejo, da gre za pravega zapeljivega športnika. S svojimi živahnimi in izvirnimi barvami karoserije novi 208 zares izstopa!

PEUGEOT i-Cockpit® 3D

V notranjosti spoznajte novi PEUGEOT i-Cockpit® 3D zadnje generacije. Privoščite si okretno in intuitivno vožnjo s kompaktnim volanom z integriranimi stikali, digitalno instrumentno ploščo 3D z nastavitvami po meri, velikim 10-palčnim zaslonom na dotik HDi in sedmimi klavirskimi tipkami "Toggles switches". Notranji ambient svojega vozila pa lahko tudi prilagodite svojemu okusu s paketom za raznoliko kromatsko ambientalno osvetlitev v osmih barvah, ki mu daje še bolj moderen videz.

 

Nova modularna in učinkovita konstrukcijska osnova

 

Novi 208 je opremljen z novo modularno in večenergijsko platformo CMP/eCMP, po zaslugi katere lahko brez ovir izbirate med bencinskim, dizelskim ali električnim motorjem. Optimalna lega na cesti, priročno upravljanje, zvočna izolacija in toplotno udobje v kombinaciji z manjšo skupno maso pripomorejo k znižanju emisij CO2 in hkrati nudijo razburljive užitke v vožnji!

Izvedenka e-208 izkorišča tudi prednosti tehnološko napredne platforme eCMP, ki ji zagotavlja optimizirano arhitekturno zgradbo, toliko prostora na zadnjih sedežih kot pri vozilih z motorjem na notranje zgorevanje in enak položaj za vožnjo.

 

Motorji z notranjim izgorevanjem

 

Izkusite intenzivna vozniška doživetja z zmogljivimi in učinkovitimi bencinskimi in dizelskimi motorji zadnje generacije Euro6:
- PureTech
- BlueHDi
Po zaslugi optimizirane porabe goriva so ti motorji še bolj ekonomični, opremljeni pa so tudi s sistemom Stop&Start.

 

Električni motorji

 

Doživite intenzivne in močne občutke na cesti v zapredku tišine in dobrega počutja po zaslugi:

- zmogljivega električnega motorja z močjo 100 kW (136 KM),
- takojšnje odzivnosti z 260 Nm navora,
- avtonomije do 340 km WLTP/do 450 km NEDC.

 

Kontaktirajte prodajalca

Rodex d.o.o.

Več informacij

AKTUALNO