Rodex d.o.o.

Novi SUV 5008

photophotophotophoto

Ime ostaja enako, celoten koncept pa je povsem spremenjen: novi SUV PEUGEOT 5008 vstopa na novo področje, med velika športno terenska vozila s sedmimi sedeži segmenta C.

 

PROSTORNA NOTRANJOST S ŠTEVILNIMI FUNKCIJAMI

Z medosno razdaljo 2,84 m je novo SUV vozilo PEUGEOT 5008 nedvomno najbolj prostoren SUV segmenta C! Skupna dolžina vozila (4,64 m) pa ostaja še naprej kompaktna. Dodatna dolžina pa zagotavlja potnikom več prostora in optimalen izkoristek arhitekturne zgradbe! Novi PEUGEOT 5008 je nedvomno športno terensko vozilo, ki na svojem trgu izstopa zaradi inovativne konfiguracije: • trije enaki individualni sedeži v drugi vrsti, nastavljivi po dolžini in naklonu ter z možnostjo preklopa, • dva individualna sedeža v tretji vrsti, ki ju lahko preklopimo in odstranimo, • najbolj prostoren prtljažnik v tej kategoriji s 780 dm3 po standardu VDA 210 (1060 tekočinskih litrov). .

 

UŽITKI V VOŽNJI IN POTOVANJE NA RAVNI VELIKIH LIMUZIN

Novo športno terensko vozilo PEUGEOT 5008 si s PEUGEOTOMA 308 in 3008 deli konstrukcijsko osnovo EMP2 in najnovejše motorje Euro 6.1. Vsi bencinski in dizelski motorji so na trgu najboljši (Best in Class) v svojih kategorijah moči! Emisije CO2 se začnejo pri izboru bencinskih motorjev pri 115 g/km, pri dizelskih motorjih pa pri zgolj 105 g/km. Ta novi PEUGEOT je pravo povabilo na potovanje v prvem razredu, kjer potnike spremljata odlična zvočna izolacija in bogata oprema za udobje: pnevmatski masažni sistem z osmimi blazinicami v prednjih sedežih, sistem Hi-Fi Premium FOCAL®, panoramsko strešno okno itd. Svojim potnikom ponuja tudi najboljše rešitve za stalno povezljivost po zaslugi funkcije Mirror Screen

 

SISTEMI ZA POMOČ PRI VOŽNJI

Novo športno terensko vozilo PEUGEOT 5008 razpolaga s pestro paleto varnostne opreme oziroma napredne sisteme za pomoč pri vožnji, ki so odvisno od države na voljo serijsko ali za doplačilo: Advanced Grip Control s povsem novo funkcijo za pomoč pri spustu po strmini Hill Assist Descent Control (HADC), samodejno zaviranje v sili, opozorilnik na nevarnost naleta, aktivni opozorilnik o nenamerni prekoračitvi talne črte, opozorilnik na voznikovo nepozornost, samodejni preklop dolgih luči, prepoznavanje prometnih znakov omejitve hitrosti in priporočanje hitrosti, prilagodljivi tempomat s funkcijo Stop (samodejni menjalnik), aktivni sistem za nadzor mrtvega kota, Park Assist in Visio Park (pogled 360°).

 

 

Kontaktirajte prodajalca

Rodex d.o.o.

Več informacij

AKTUALNO