9. Dobrodelni pohod na Sv. Primož

Na 9. Dobrodelnem pohodu na Sv. Primož smo zbrali več kot 4.300€!
9. Dobrodelni pohod na Sv. Primož

Drugi dogodek, na katerem smo bili prisotni je potekal v soboto 25.09.2021. Šlo je za dogodek z dobrodelnim namenom in sicer 9. Dobrodelni pohod na Sv. Primož, ki ga organizirajo Modre novice.

Naše podjetje se je predstavljalo na začetku pohoda, kjer so potekale prijave. Predstavili smo dva hita Peugeotove palete osebnih vozil. Na dogodku sta nam družbo delala Peugeot 2008 in 3008.

Za dogodek lahko že rečemo, da je tradicija saj je bil 9. po vrsti. Namen dogodka je zbiranja sredstev za Ustanovo Petra Pavla Glavarja. Ustanova ima razvito humanitarno dejavnost v obliki razdeljevanja živil. Odbor za dodeljevanje socialne pomoči Ustanove v sodelovanju z donatorji in prostovoljci redno vsak teden deli živila pomoči potrebnim občanom.

Sredstva za ustanovo so se zbirala z prijavnino, prodajo promocijskih artiklov in donatorstvo, kjer smo pomagali tudi mi.

Ker gre za dogodek, ki je dobro poznan v okolici in je letos privabil več kot 1.000 pohodnikov. Končni rezultat pa je bilo zbranih več kot 4.300€ za v dobrodelne namene.