Rodex d.o.o.

Vroča ponudba za podjetja

Novi Peugeot EXPERT

photo

Novi PEUGEOT Expert je zasnovan tako, da zadovolji vse vaše potrebe. Opremljen je z mnogimi funkcijami, ki olajšajo vaše vsakodnevno delo. Z novimi, izboljšanimi motorji PEUGEOT Expert prinaša vozno izkušnjo, ki je še bolj prijetna.

IZBOR VOZIL EXPERT SE PRILAGAJA RAZLIČNIM POKLICEM

Izrazit dizajn novega PEUGEOTA Expert povsem odkrito izraža vzdržljivost in modernost.
Vabimo vas, da si ogledate tri različne dolžine, med katerimi je celo kompaktna izvedenka, ki kot prava inovacija v dolžino meri le 4,60 m, zgolj 1,90 metra višine pa vam zagotavlja vstop v pokrita mestna parkirišča.
Da bi še bolje zadovoljil pričakovanja poklicnih uporabnikov, pa je PEUGEOT Expert na voljo v mnogih izvedenkah: furgon, šasija z nizkim podom, podaljšana kabina in kombi z do 9 sedežnimi mesti.

VEČ MODULARNOSTI ZA VEČJO PRODUKTIVNOST

Novi PEUGEOT Expert, ki je premišljeno zasnovan do najmanjše podrobnosti, je opremljen z loputo na pregradni steni Moduworki, ki omogoča prevoz tovora do dolžine 4 metrov na povsem ravnem podu, pri tem pa ostaneta spredaj dve sedežni mesti.
Pri tem gospodarskem vozilu lahko izkoristite 6,6 m3 uporabne prostornine in bočna drsna vrata s prostoročnim upravljanjemi. Inovativna funkcija vam omogoča povsem enostavno nakladanje in razkladanje tovora.
Sedite za volan in se predajte novim izkušnjam v vožnji po zaslugi prosojnega zaslona za prikaz podatkovi in številnih sistemov za pomoč pri vožnjii. Prek 7-palčnega zaslona na dotik i lahko izkoristite prednosti nove generacije 3D povezljive navigacije.

(Serijsko, za doplačilo ali ni na voljo, odvisno od izvedenke ).

PLATFORMA NOVE GENERACIJE ZA ŠE VEČ ENOSTAVNOSTI

PEUGEOT Expert predstavlja novo konstrukcijsko osnovo, ki je izšla iz modularne platforme EMP2. Vozilo združeno ponuja vrhunsko vozno udobje, kakovost in učinkovitost ter omogoča do 1400 kg dovoljene obremenitve.
Potniški prostor PEUGEOTA Experta obljublja izjemno vozno udobje po zaslugi motorjev BlueHDi z močjo od 95 do 180 KM in 400 Nmi, ki se vgrajujejo skupaj z novim samodejnim menjalnikom EAT6.
Na voljo pa vam je tudi najnižja poraba goriva in najnižje emisije* tega avtomobilskega segmenta ter konkurenčni stroški uporabe zahvaljujoč servisnemu intervalu na 40.000 km oziroma dve leti.

*Poraba pri mestni vožnji (l/100 km): 5,5 do 6,0 - Emisije CO2 (g/km): 143 do 160
Poraba pri izvenmestni vožnji (l/100 km): 4,9 do 5,2 - Emisije CO2 (g/km): 127 do 141
Kombinirana poraba (l/100 km): od 5,1 do 5,9 - Emisije CO2 (g/km): 133 do 148

MOTORJI BlueHDi

Novi motorji BlueHDi nudijo izboljšano vozno udobje in hkrati zagotavljajo optimalno porabo goriva in emisije CO2.
Visoko zmogljivi motor BlueHDi 180 EAT6 je vgrajen skupaj s 6-stopenjskim samodejnim menjalnikom, ki deluje v povezavi s tehnologijo Quickshift. Hitrejše in izjemno tekoče spreminjanje prestav, udobna uporaba na vrhunski ravni in nižje emisije CO2… novi motorji BlueHDi imajo vse potrebno, da vam bodo ugajali!

Kontaktirajte prodajalca

Rodex d.o.o.

Več informacij

AKTUALNO