Rodex d.o.o.

Akcijska ponudba izdelkov in storitev

Najem strešnega kovčka - več prostora ko ga potrebujete

photo

Greste na dopust pa je prtljažnik vašega vozila premajhen? Želite za vikend na taborjenje in ni prostora za v so prtljago? Izkoristite možnost najema strešnega kovčka

Vedno ko greste na dopust, je prtljažnik vašega vozila premajhen ne glede na to kateri model imate. Ste že razmišljali, da bi kupili strešni kovček vendar se vam zdi predrag za tistih nekaj dni na leto, ko ga potrebujete? Potem je potrebno zanj najti tudi primeren prostor za skladiščenje, ko ga ne uporabljamo. Zakaj ga ne bi imeli le kadar ga potrebujete? Za vas imamo zelo praktično rešitev vaših izivov.

 

Najem strešnega kovčka le za čas ko ga potrebujete.

Pri nas vam nudimo možnost najema po zelo ugodni ceni 5€ na dan. Strešni kovček je prostornine 420L ( 196 X 78 X 45 ) kar je za večino uporabnikov super rešitev za prevoz dodatne prtljage, ki bi sicer ostala doma.

Splošni pogoji najema:

najemnina znaša 5€ na dan - cena vključuje DDV

Najemnina se plača na dan prevzema za celoten čas najema

Na dan prevzema najemnik položi varščino v višini 100€, ki se v primeru poškodbe najetega strešnega kovčka obdrži za popravilo le tega. Varščina se plača samo v gotovini.

V primeru uničenja strešnega kovčka najemnik plača celotno vrednost strešnega kovčka, ki znaša 353€ z DDV. V tem primeru se ob prevzemu plačana najemnina upošteva kot del plačila strešnega kovčka.

 

Za dodatne informacije so vam na voljo naši sprejemni svetovalci.

Kontaktirajte prodajalca

Rodex d.o.o.

Več informacij

AKTUALNO