Rodex d.o.o.

Akcijska ponudba izdelkov in storitev

Dezinfekcija z ionizatorjem

photo

Kvalitetno dezinficiranje z ionizatorjem očisti vozilo prezračevalni sistem vseh vonjav.

 Ozon je kratkoživa snov, ki ima razpolovno dobo cca 30 minut. Zaradi teh lastnosti ga moramo generirati sproti, po razpadu pa se O3 spremeni nazaj v kisik (O2). In prav zaradi vseh teh značilnosti je ozon prva izbira pri dezinfekciji zaprtih javnih prostorov in prevoznih sredstev po vsem svetu.

 

 Ionizator zraka v določenem času (odvisno od jakosti samega modela) očisti zrak v kabini vašega vozila do 99,98%. Znanstvene raziskave dokazujejo, da je zrak v vozilih poleg prahu, bakterij in virusov močno onesnažen tudi z rakotvornimi delci izpušnih plinov, sajami, PM delci…

Negativni ioni bodo pripomogli k boljši koncentraciji in pozornosti med vožnjo, ter varovali vaše zdravje.

Aircomatic III enota uporablja ultrazvočno tehnologijo za spreminjanje Airco-Clean izdelka v fino meglo, ki jo sistem obtoka vozila prenaša v izhlapevanje, kjer je namenjen za odpravo vonjav na viru.

 

Poleg neprijetnih vonjav, ki izvirajo iz samega ogrevalnega, prezračevalnega in klimatskega sistema, je Wynnov AIRCOMATIC III namenjen odstranjevanju neprijetnih vonjav s površin notranjosti vozil, vključno s preprogami in notranjim oblazinjenjem.

AIRCOMATIC III ima novo funkcijo, ki z ozonom obdela notranjost vozila, da odpravi vse neprijetne vonjave (cigaretni dim, hišni ljubljenčki,..)

 

Čiščenju z ozonom sledi prečiščevalec zraka, ki samodejno nevtralizira ozon varno. Celoten servis se izvaja v približno 45 minut, rezultat pa je čist in svež dišeč sistem ogrevanja, prezračevanja in klimatizacije ter notranjost vozila.

 

Prednosti:

Tehnologija dvojne funkcije:

Ne osveži samo prezračevalnega sistema, ampak celotno notranjost vozila.

Zasnovan za odpravo neprijetnih vonjav v klimatskem sistemu in notranjosti vozila.

Namenjen za odpravo vonjav tobaka in vonjav iz razlite hrane in pijač.

Pomaga odpraviti vonjave v notranjosti iz vseh površin.

Ta storitev je namenjena odpravi praktično vseh vonjav.

Uporablja najmodernejšo ultrazvočno tehnologijo.

Bistveno izboljšana odprava vonja s tehnologijo ozona.

 

Popolna storitev se izvaja v približno 45 minut. 

Kontaktirajte prodajalca

Rodex d.o.o.

Več informacij

AKTUALNO