PSC Omahen, prodaja in servis d.o.o.

Vroča ponudba novih vozil

PEUGEOT 308 GT

photo

PEUGEOT 308 GT - 4 RAZLOGI ZA IZBIRO

1 izrazito športen dizajn

Tekoče in športne linije razkrijejo znižano podvozje, in sicer za 7 mm spredaj in 10 mm zadaj. Vozilo, ki je na pogled videti širše po zaslugi okrasnih oblog pragov, je opremljeno s posebnimi 18-palčnimi platišči z dvema različnima diamantnima obdelavama površine.

 

2 dinamične zmogljivosti

Za 308 GT sta na voljo dva nova zmogljiva motorja, ki ustrezata ekološkemu predpisu Euro6 in sta serijsko opremljena s sistemom ESP z možnostjo izklopa: turbo bencinski motor 1,6 l THP 205 S&S pri vozilu GT 205 in dizelskem motorju 2,0 l BlueHDi 180 pri vozilu GT 180.

 

3 INTENZIVNE IZKUŠNJE V VOŽNJI

Namestite se v PEUGEOT i-Cockpit in se zlijte s svojim vozilom 308 GT. Instrumentna plošča v višini oči in poseben volan manjših dimenzij v perforiranem usnju ter logotip GT vam zagotavljajo neprimerljive občutke v vožnji.

 

4 KAKOVOST

Novi 308 GT, kot idealna združitev dizajna in dinamičnih zmogljivosti, nudi tudi izjemno visoko raven kakovosti. Tako zunanji kot tudi notranji deli se idealno prilegajo in lahko boste cenili skrbno izdelane podrobnosti in končno obdelavo. Plemeniti in razkošni materiali - armaturna plošča s penasto oblogo, volan v polnem zrnastem usnjui in okrasne letve vrat iz toplotno obdelanega materiala - poskrbijo za še več užitkov v bivanju.

 

Prijavite se na testno vožnjo in se prepustite užitku. KLIKNITE TUKAJ!

 

Obiščite nas v PSC Omahen v Grosuplju.

 

Kontaktirajte prodajalca

PSC Omahen, prodaja in servis d.o.o.

Več informacij

AKTUALNO