Levji bonus in Pika na i

Odpeljite svoj Peugeot še ugodneje s to posebno ponudbo
Levji bonus in Pika na i

Izkoristite posebno ponudbo Levji bonus in prihranite do 1000 € ob nakupu novega vozila Peugeot*. Za piko na i pa vam ob nakupu podarimo še bon za zimske pnevmatike v vrednosti do 500 €**. Zagotovite si svoj novi Peugeot iz naše zaloge že danes.

 

Preverite zalogo 

 

*Ponudba velja za fizične in pravne osebe (ni združljiva z drugimi posebnimi ugodnostmi za podjetja) za vsa prodana (podpis prodajne pogodbe) in dobavljena osebna vozila Peugeot v obdobju od 1. 9. do vključno 31. 12. 2022. Informacije glede točne višine Levjega bonusa za vsak posamezen model so na voljo na www.peugeot.si. Pridržujemo si pravico do napak in posodobitev informacij, brez predhodne najave. Slike so simbolične.

**Ponudba Pika na i velja samo za fizične osebe za vsa prodana (podpis prodajne pogodbe) in dobavljena osebna vozila Peugeot v obdobju od 1. 9. do vključno 31. 12. 2022. Informacije glede točne višine ponudbe Pika na i za vsak posamezen model so na voljo na www.peugeot.si. Bon je možno vnovčiti samo za nakup in premontažo pnevmatik, ki so kupljene pri pooblaščenem prodajalcu in serviserju Peugeot Emil Frey Avtocenter, kjer je bilo vozilo tudi kupljeno. Bona ni možno zamenjati za gotovino in ni prenosljiv na tretjo osebo. V primeru, da je vrednost pnevmatik in premontaže večja od vrednosti bona, razliko doplača kupec. V primeru, da je vrednost pnevmatik in premontaže manjša od vrednosti bona, se kupcu razlika ne povrne in je ni možno vnovčiti za drug izdelek. Pridržujemo si pravico do napak in posodobitev informacij, brez predhodne najave.