Menjava pnevmatik

Menjava pnevmatik

Nudimo vam celovite in kvalitetne vulkanizerske storitve ter strokovno optiko vozil. Poskrbimo za premontažo pnevmatik vseh tipov in dimenzij ter uravnoteženje oziroma centriranje pnevmatik.

 

V našem centru dodatne opreme vam bo ekipa izkušenih in strokovno usposobljenih prodajnih svetovalcev pomagala izbrati najustreznejše pnevmatike in platišča za vaše vozilo. 

Izbirate lahko med široko paleto pnevmatik ter platišč vodilnih proizvajalcev. Ponujamo tudi originalna platišča znamke Peugeot.

V Avtotehni VIS smo pripravili celovito ponudbo, ki vam bo pomagala pri pripravi na prihajajoče cestne razmere.

Menjava zimskih pnevmatik za letne, ki so priporočljive od 15. marca do 15. decembra, v Avtotehni VIS že poteka!

Temperature so že začele spomladansko naraščati, zato si priskrbite svoj termin menjave pnevmatik čim prej!

 

Rezervirajte svoj termin za menjavo gum na 080 88 82 ali prek obrazca > TUKAJ!

 

Nudimo vam celovite in kvalitetne vulkanizerske storitve ter strokovno optiko vozil. Poskrbimo za premontažo pnevmatik vseh tipov in dimenzij ter uravnoteženje oziroma centriranje pnevmatik. V našem centru dodatne opreme vam bo ekipa izkušenih in strokovno usposobljenih servisnih svetovalcev pomagala izbrati najustreznejše pnevmatike in platišča za vaše vozilo.

 

Izbirate lahko med široko paleto pnevmatik ter platišč vodilnih proizvajalcev. Ponujamo tudi originalna platišča znamk Opel, Chevrolet, Mazda, Peugeot in Citroën.

 
 
 
 

LETNE PNEVMATIKE

V Avtotehni VIS smo pripravili celovito ponudbo, ki vam bo pomagala pri pripravi na prihajajoče cestne razmere. Svetujemo, da začnete z menjavo pnevmatik v letne, saj se temperature že prijetno dvigajo.

Imate letne pnevmatike shranjene pri nas ali potrebujete nove?

  • Če so pnevmatike pri nas, bomo skupaj pred menjavo preverili še profil gume, da bo oprijem na cesti res varen
  • Če potrebujete nove, pa bodo naši strokovnjaki našli primerne pnevmatike za vaš avto;

 

Čas je, da ZIMSKE PNEVMATIKE zamenjate za LETNE!

Pnevmatike so edini del vozila, ki je v stiku s cestiščem, zato so poleg zavor najbolj pomembni člen varnosti vozila na cesti. Ustrezne pnevmatike, primerne spomladanskim in poletnim temperaturam ter njihova pravočasna namestitev vam zagotavljajo varnost v prometu.

Da bo vaše vozilo pravočasno pripravljeno na višje temperature, smo za vas pripravili ugodnosti pri menjavi in nakupu pnevmatik.

 

*Cenik velja za osebna vozila. Popust 25 % velja za predhodne rezervacije terminov.

 
 

PREVIJAČENJE S CENTRIRANJEM za vse dimenzije pnevmatik že od 30,50 €

V Ljubljanski poslovni enoti nudimo tudi OPTIKO VOZIL!

VEČ O OPTIKI VOZIL preberite > tukaj!

 

Poskrbimo tudi za HRAMBO PNEVMATIK

Storitev smo nagradili tudi z možnostjo hrambe vaših pnevmatik v strokovno nadzorovanem skladišču, kjer so zagotovljeni vsi pogoji za pravilno hrambo gum. Vaše gume bodo hranjene v temnem, srednje hladnem prostoru v predpisanem položaju.

Našim strankam omogočamo varno hrambo pnevmatik z zaščito pred mrazom, vlago in UV-žarki, ki pospešijo staranje pnevmatik. Prostor v hotelu gum nudimo že za 6,10 €/mesec za komplet 4 pnevmatik (z vključenim DDV-jem).

 

Skladišče in delavnico smo pred kratkim prenovili, tako da so vaše gume hranjene v popolnoma prenovljenih prostorih, prilagojenih varni hrambi gum.

 

VEČ O PNEVMATIKAH IN HRAMBI preberite> tukaj!

 

Delovni čas

PON - PET: 7.00 - 17.00

SOB: Zaprto

NED: Zaprto