TAMARA ZIDANŠEK VOZI PEUGEOT 3008

TAMARA ZIDANŠEK VOZI PEUGEOT 3008

Ponosno sporočamo, da se naša skupna zgodba z najboljšo teniško igralko Tamaro Zidanšek nadaljuje. Veseli nas, da se bo Tamara še nadaljnje leto vozila s Peugeotom 3008.

 

PEUGEOT je v teniškem svetu prisoten že več kot tri desetletja, med njegovimi ambasadorji pa je tudi najboljši teniški igralec na svetu Novak Đoković. PEUGEOT se tudi v Sloveniji dokazuje kot velik igralec v svetu tenisa in v sodelovanju s PEUGEOT Avtotehno VIS ponosno podpira priljubljeno slovensko teniško igralko Tamaro Zidanšek, ki se je letos po uspehu na odprtem prvenstvu Francije kot prva Slovenka po Mimi Jauševec uvrstila v polfinale prestižnega grand slam turnirja Roland-Gaross in tako postala 47. igralka na svetu.

 

»Zavedamo se, da med drobne pozornosti končnega uspeha vrhunskih športnikov sodi tudi mobilnost in v Avtotehni Vis se na različnih športnih področjih dokazujemo kot ponosni mobilni partner. V zakulisju vsakega športa igra veliko vlogo logistika, mobilnost in jekleni konjiček. Neizmerno ponosni smo na Tamaro in zato smo še toliko bolj počaščeni, da lahko z njo sodelujemo na tem nivoju,« je ob predaji PEUGEOTA 3008 Tamari Zidanšek izjavil Valentin Erjavec, direktor Avtotehne Vis.

 

»Izjemno sem vesela sodelovanja s PEUGEOTOM in počaščena za izkazano zaupanje. Prepričana sem, da mi bodo vrhunske odlike PEUGEOTA na moji teniški poti še dodatno pomagale k večji sproščenosti, zadovoljstvu in udobju. Z veliko odgovornostjo in užitkom se sedaj tudi s PEUGEOTOM 3008 peljem novim izzivom naproti. Iz srca hvala,« je ob prevzemu ključev strnila Tamara Zidanšek.

 

 

vir: https://www.peugeot.si/uporabne-povezave/novice/ambasadorka-zidansek.html