Novinarska konferenca za Tamaro Zidanšek v salonu Peugeot

Novinarska konferenca za Tamaro Zidanšek v salonu Peugeot

Novinarska konferenca za Tamaro Zidanšek v salonu Peugeot

Tamara Zidanšek je v salonu Peugeot spregovorila o boju s covidom-19, nastopu na odprtem prvenstvu Francije, pripravah na Wimbledon, predstavila pa je tudi svoje izkušnje s sponzorskim vozilom ter javno lansirala svojo prvo spletno stran www.tamarazidansek.si.

 

 

“Izkušnja z lanskega turnirja v Franciji obuja čudovite spomine. Ogromno sem se naučila o sebi in tenisu,” pravi Zidanškova, ki se na turnir v Parizu zaradi dolgotrajnega covida ni mogla pripraviti, kot bi sama želela. “Pri covidu je bilo najtežje pomanjkanje treningov. Nisem imela kondicije in nisem bila sposobna trenirati, da bi pridobila kondicijo. Trudila sem se po najboljših močeh in vložila vse, kar sem lahko,” je povedala Zidanškova.

“Glede na zadnje obdobje sem z nastopom na Rolandu Garrosu kar zadovoljna. Glavni izziv je bil spraviti se nazaj v formo. Rezultat bi lahko bil boljši, seveda pa tudi slabši,” je dodala Konjičanka.

 

 

O svojem Peugeotu 3008 pa pravi “Z avtom sem zelo zadovoljna. Najbolj sem zadovoljna z občutkom varnosti in modernim stilom avtomobila. Ima veliko prostora in vse kar potrebuješ.

Povedala je tudi “veselim se igranja na travnatih površinah. Po prebolelem covidu imam dodatno motivacijo, da izboljšam kondicijo in teniško igro ter da se izkažem na vseh podlagah.”

In Tamara je dokazala v kakšni formi je, saj se je razveselila petega WTA naslova v karieri, četrtega v dvojicah. Zgodilo se je že v prvem skupnem nastopu z Avstralko Ellen Perez.

 

 

Vir: Tenis Slovenija, Libéma Open