ZIMSKI PREGLED

20 KONTROLNIH TOČK
ZIMSKI PREGLED

PREGLED 20 KONTROLNIH TOČK Z IZPISOM STANJA AKUMULATORJA IN BONOM 20 EUR

Prihajajo hladnejši dnevi, zato je prav, da se pravočasno pripravite na brezskrbno vožnjo. Naročite se na pregled 20 kontrolnih točk za samo 19,99 €, kjer se bomo temeljito posvetili vašemu vozilu in pregledali od zavor do tekočin in podvozja.

Rezervirajte svoj termin že danes ➡️  ? 01 2007 320 ali  ? servis@avtohisa-vic.si

 

Posebno pozornost bomo posvetili tudi akumulatorju, za kar boste prejeli elektronski izpis kapacitete in stanja. V kolikor stanje akumulatorja ni več optimalno, vam kot dodatno ugodnost ponujamo 40 % prihranek na originalne in Eurorepar akumulatorje. Na koncu pregleda pa vas bomo razveselili še z bonom v vrednosti 20 € za naslednji redni servis Peugeot*.

 

 

 

*Ponudba velja za člane programa Moj Peugeot do 31.12.2021. Bon v vrednosti 20 € je unovčljiv na pooblaščenih servisih Peugeot ob opravljenem rednem servisu po priporočilih znamke Peugeot, v roku 12 mesecev od opravljenega pregleda 20 točk. Pogoj za koriščenje popusta 20 € je opravljen pregled 20 kontrolnih točk vozila za 19,99 € ter izpolnjen in žigosan seznam 20 točk. Popust 20 € ni prenosljiv in ga ni mogoče zamenjati za gotovino. Ponudba velja za fizične osebe. Cena vsebuje 22-odstotni DDV. Peugeot si pridržuje pravico do napak in sprememb v vsebini in ponudbi.