Kužkom prijazna avtohiša

Kužkom prijazna avtohiša
Kužkom prijazna avtohiša

V današnjem hitrem tempu življenja je izbira prave avtohiše za nakup ali servis avtomobila ključnega pomena. Pri Avtohiši Vič vam lahko ponudijo ne samo vrhunske avtomobile, ampak tudi edinstveno izkušnjo za vse družinske člane, vključno z našimi štirinožnimi prijatelji. Avtohiša Vič je tako postala prava oaza za ljubitelje avtomobilov in kužkov, saj so postali kužkom prijazna avtohiša s pasjim kotičkom.

Povezava s strankami

Pri Avtohiši Vič stavijo na to, da je dober odnos s strankami ključ do uspeha. Stranke vedno pozdravijo z nasmehom in pripravljenostjo, da vam pomagajo pri vseh vaših potrebah v zvezi z vozili. Ne glede na to, ali iščete novega Peugeota, rabljeno vozilo ali pa potrebujete servis za vaše vozilo, so tu, da poskrbijo za vas. S pasjim kotičkom v salonu pa so naredili še korak naprej v predanosti strankam.

Kužkom prijazna avtohiša

Zavedajo se, da so psi pomemben del mnogih družin in da jih radi vključujemo v svoje vsakodnevne dejavnosti, vključno z obiskom avtohiše. Pasji kotiček so zasnovali z mislijo na vaše ljubljenčke, saj želijo, da se počutijo udobno in sproščeno, medtem ko vi izbirate svoj sanjski avto, skuter oz. kombi ali pa čakate na servis svojega obstoječega vozila.

Kaj ponuja njihov pasji kotiček

 

Pasji kotiček je opremljen z vsem, kar potrebujete, da se vaš pes počuti kot doma. Ponujajo:

  • Udobno ležišče: kužki si lahko privoščijo počitek na mehkih ležiščih, medtem ko vi raziskujete ponudbo vozil.
  • Posoda z vodo in hrano: za okrepčilo vašega kužka bo vedno poskrbljeno.
  • Igrače za zabavo: na voljo so tudi različne igrače, da bodo vaši psi ostali aktivni in zabavani.
Kako deluje njihov pasji kotiček

Ko vstopite v avtohišo, vas bodo prijazni zaposleni usmerili do pasjega kotička. Tako boste lahko brezskrbno pregledali ponudbo vozil ali počakali na servis, medtem ko bo vaš kosmatinec na varnem mestu. Njihov cilj je, da bi vsi člani vaše družine uživali v obisku Avtohiše Vič, ne glede na število nog. :)