IZDELEK MESECA

AKCIJSKA PONUDBA
IZDELEK MESECA

Pripravite vaše vozilo na jesen z novima izdelkoma meseca:

 

KOMPLET ZA PRVO POMOČ

vsebuje vso zakonsko predpisano vsebino, sterilno zapakirano v praktični embalaži, ki ščiti pred poškodbami, nečistočo in vodo. Poleg je v torbici priložen tudi varnostni brezrokavnik univerzalne velikosti z dvema odsevnima pasovoma za boljšo vidljivost. Akcijska cena paketa je 9,99 EUR z DDV*.

ADITIV ZA DIZELSKI ALI BENCINSKI MOTOR

poskrbi, da se mineralne in bio sestavine usedline goriva razgradijo in ne mašijo rezervoarne posode ter šob. Priporočilo je vlivanje dodatka dvakrat letno in sicer celotno vsebino plastenke vliti v posodo za gorivo pred polnjenjem rezervoarja. Akcija cena dodatka je 9,99 EUR z DDV**.

   

*Cena velja za komplet prve pomoči in varnostni brezrokavnik, pod kataloško številko DBAOPEN109. Ponudba velja do 31.12.2021.

**Cena velja za aditiv za bencinski motor, pod kataloško številko 1609337380 ter za aditiv za dizelski motor, pod kataloško številko 1611332880. Ponudba velja do 30.11.2021.

  

Vsi izdelki iz ponudbe Izdelek meseca so za razliko od stalnega sortimenta dobavljivi samo v omejeni količini. V primeru da bodo ti izdelki kljub skrbnemu načrtovanju zalog oz. nepričakovanemu velikemu povpraševanju razprodani še pred zaključkom akcije, vas prosimo za razumevanje. Prodaja izdelkov iz ponudbe Izdelek meseca je omejena na količine, ki so običajne za gospodinjstva. Slika je simbolna.