Avto Jarc d.o.o.

Novi SUV 3008

photophotophoto

Novi SUV PEUGEOT 3008 je s svojimi močnimi aduti namenjen zahtevnim kupcem, ki se želijo razlikovati od ostalih in iščejo nove izkušnje. S svojim spektakularnim vozniškim mestom PEUGEOT i-Cockpit® nove generacije, izjemno navdahnjenim oblikovanjem, dodelano zgradbo in visokotehnološko opremo je novo športno terensko vozilo PEUGEOT 3008 prepričalo tudi najbolj zahtevne in postal Evropski in slovenski avto leta 2017.

Dih jemajoč stil notranjosti
Vstopiti v novo športno terensko vozilo PEUGEOT 3008 je, kot bi vstopili v drugi svet, presenetljiv, izviren in izjemno kakovosten. Pogled takoj ujame spektakularna, skoraj futuristična armaturna plošča; zadnja verzija vozniškega mesta PEUGEOT i-Cockpit®.
Volan je kompakten in ima oblikovno prenovljen obroč z dvema sploščenima predeloma, kar omogoča boljši oprijem in vozniku zagotavlja širše vidno polje ter več prostora za noge.

Visoko umeščena instrumentna plošča je serijsko opremljena z 12,3-palčnim digitalnim prikazovalnikom visoke ločljivosti s futuristično grafično podobo. Na instrumentni plošči, ki si jo je mogoče nastaviti in urediti po meri, je zbrano vse, kar želi voznik imeti neposredno v svojem vidnem polju. "Osebni" način, ki ga je mogoče nastaviti z uporabo zaslona na dotik, vozniku omogoča prikaz bogate izbire informacij: navodila navigacijskega sistema, sistemi za pomoč pri vožnji, nastavitve motorja, potovalni računalnik, podatki o vožnji itd.
Velik 8-palčni zaslon na dotik je kot tablični računalnik umeščen na sredino armaturne plošče in opremljen s kapacitivno tehnologijo za boljšo odzivnost in priročnost. Ob njem je niz šestih elegantnih tipk, ki omogočajo neposreden in stalen dostop do glavnih funkcij za udobje: avtoradio, klimatska naprava, navigacija, nastavitve vozila, telefon in mobilne aplikacije.
i-Cockpit® Amplify pa še okrepi vozniško izkušnjo. Ta sistem poskrbi za dražljaje, ki v hipu delujejo na vsa čutila:
-    Na vid prek nastavitve moči ambientne osvetlitve in barve zaslonov;
-    Na sluh prek nastavitev prostorskega zvoka;
-    Na otip z večtočkovno masažo v sedežih (do pet programov) in
-    Na vonj prek osvežilca zraka.


Navdihnjeno zunanje oblikovanje
Na prvi pogled novi PEUGEOT 3008 preseneča s svojo silovito izraznostjo. Njegov izraz je odločen, jasen in očiten: gre za športno terensko vozilo.
Navpičen prednji del je zelo močen, linije so čiste, jasne, napete. Prednja okrasna maska s kromanimi letvicami je impozantna. V sredini ponosno sedi lev, simbol znamke. Mačji pogled je prodoren po zaslugi prefinjenih halogenskih žarometov. Odprtin za vstop zraka je mnogo in vse so velike.
Linija trupa je privzdignjena in razmerje med kovinskimi in zastekljenimi površinami je večje. Zgornja linija pokrova motornega prostora se podaljša v izboklino, v kateri so umeščene vratne kljuke. To je izjemno oblikovano vozilo z merami, ki mu dajejo manj masiven in nižji videz v primerjavi z večino tekmecev. Za doplačilo že od 2. stopnje opremljenosti dalje lahko avto opremite s sijajno črno streho s serijskim okrasnim profilom iz nerjavnega jekla, ki sega vse do zadnjega spojlerja. Ta streha "Black Diamond" je bistven stilski element same zasnove tega vozila. Po njeni zaslugi vozilo izraža še več osebnosti, dinamičnosti in modernosti, obenem pa mu olajša uvrstitev med vozila višjega razreda.
Tudi zadnji del je presenetljiv, saj tudi tu najdemo čiste in zelo moderne oblike. Pod nagnjenim zadnjim steklom je vodoravna letev sijajno črne barve, v kateri so vgrajene opalne luči z diodami LED. Luči so v nepogrešljivi obliki treh krempljev, zaradi katerih je oblikovni pečat PEUGEOTA tako prepoznaven – tako podnevi kot ponoči.

Bogat naboro sistemov za pomoč pri vožnji
Vozne lastnosti so brezhibne, krmilni mehanizem je natančen, voznik dobro čuti cesto in ima občutek agilnosti in varnosti.
Zaradi nove konstrukcijske osnove EMP2 in njenih priznanih voznih lastnosti novi PEUGEOT 3008 odlično združuje udobje in vozne lastnosti. Vozilo je bilo podvržen tudi prizadevanjem za zmanjšanje mase v prid manjši porabi goriva, boljši pasivni varnosti in zmogljivostim.
Novi PEUGEOT 3008 je pravo športno terensko vozilo, ki se izkaže z zmogljivostmi izven utrjenih poti. Na voljo je sistem za nadzor oprijema Advanced Grip Control (optimiziran sistem proti spodrsavanju pogonskih koles s petimi načini oprijema (normalen, sneg, blato, pesek, ESP OFF), ki jih voznik lahko izbere z vrtljivim gumbom na sredinski konzoli) v povezavi s Hill Assist Descent Control (pomoč pri spustu po strmini omogoča popolno in varno obvladovanje vozila in njegove smeri vožnje na strmih klancih. To je inovativen sistem, saj lahko ohranja zelo nizko hitrost vozila (3 km/h), kar zagotovi nadzor in varnost v sicer zelo stresnih in zaskrbljujočih situacijah).

Voznik lahko uživa v polnih dinamičnih zmogljivostih svojega športnega terenskega vozila tudi po zaslugi podpore, ki mu jo nudijo številni sistemi za pomoč pri vožnji. Ti napredni sistemi za pomoč pri vožnji (ki jih označuje tudi angleška kratica ADAS oziroma Advanced Driver Assistance Systems) zadnje generacije zmanjšajo vse vire nevarnosti na cesti z opremo za varnost:
-    samodejno zaviranje v sili (Active Safety Brake) in opozorilnik za nevarnost naleta (Distance Alert),
-    opozorilnik na nenamerno menjavo voznega pasu (Active Lane Departure Warning),
-    opozorilnik na voznikovo nepozornost,
-    samodejni preklop dolgih luči,
-    prepoznavanje prometnih znakov za omejitev hitrosti in priporočeno hitrost,
-    aktivni tempomat s funkcijo Stop (s samodejnim menjalnikom),
-    aktivni sistem nadzora mrtvega kota.
Tudi med mestno vožnjo so vozniku med določenimi manevri na voljo pomagala, kot je funkcija Visio Park (Vision 360°) ali sistem pomoči pri parkiranju nove generacije Park Assist.


Pametna zasnova za praktično uporabo
Novi PEUGEOT 3008 svojim potnikom omogoča, da skupaj z njim doživijo nepozabne trenutke, zato jim postreže z izjemno prilagodljivostjo in vsestranskostjo. Deljiva sedežna klop 2/3-1/3 "Magic Flat" tvori povsem raven pod. Želite popredalčkati svoje stvari? Si želite olajšati nalaganje prtljage ali maksimalno izkoristiti svoje prostočasne dejavnosti? Zelo izviren pomični pod z dvema položajema vam omogoča, da brez težav prilagodite velikost prtljažnika ali celo udobno sedete vanj, ne da bi se ob tem umazali. Zelo dolg predmet? Zložite sovoznikov sedež v mizico in v dolžino vam bo na voljo tri metre prostora! Poleg tega je sredinski naslon za roke v zadnji sedežni klopi pri vseh izvedenkah opremljen z loputo za smuči … To domiselno in uporabno funkcijo lahko kupec dopolni s prtljažnimi vrati s prostoročnim upravljanjem, kar pomeni, da bo lahko motorizirana dvižna prtljažna vrata odprl ali zaprl z enostavnim gibom noge pod odbijačem.
Poleg tega ima optimizirano konstrukcijo. Po zunanjih merah se na trgu uvršča v zlato sredino, hkrati pa ima eno najbolj prostornih notranjosti v svojem avtomobilskem segmentu. Ima 520l VDA 210 prostornine in enega najnižjih nakladalnih pragov v svoji kategoriji.


Izbor zmogljivih in varčnih motorjev!
Novo športno terensko vozilo PEUGEOT 3008 ima na voljo bogat izbor zmogljivih in izjemno varčnih bencinskih in dizelskih motorjev Euro6.1.
V ponudbi so štirje bencinski motorji:
-    1.2l PureTech 130 S&S BVM6 v standardni in v izjemno varčni izvedenki
-    1.2l Pure Tech 130 S&S EAT6
-    1.6l e-THP 165 S&S EAT6
 in 5 dizelskih, s tehnologijo BlueHDi, ki spada med najboljše na tržišču:
-    1.6l BlueHDi 100 S&S BVM5
-    1.6l BlueHDi 120 S&S BVM6 v standardni in v izjemno varčni izvedenki
-    1.6l BlueHDi 120 S&S EAT6
-    2.0l BlueHDi 150 S&S BVM6
-    2.0l BlueHDi 180 S&S EAT6


 

Kontaktirajte prodajalca

Avto Jarc d.o.o.

Zgodovina podjetja Avto Jarc Smo družinsko podjetje od leta 1993 od kar imamo koncesijsko pogodbo za prodajo in servisiranje avtomobilov VW, VW Gospodarska vozila, Audi, od leta 2003 za Seat, od leta 2020 za Citroën in Peugeot. Ukvarjamo se tudi s prodajo in posredovanjem pri prodaji rabljenih avtomobilov. Naši začetki gredo v leto 1989, ko smo s prodajo rabljenih avtomobilov pričeli na posredniški način, skupaj z AVTO MOBIL, tedanjo obrtno dislocirano enoto v Mariboru. Skupaj smo orali ledino na področju prodaje avtomobilov v SFRJ in nato v Sloveniji. Razmere so v naslednjih letih omogočale večjo samostojnost in ustanovili smo podjetje AVTO MOBIL d.o.o. MARIBOR. V obdobju 1991 - 1993 smo se kalili in dokazali svoje sposobnosti v prodaji avtomobilov. Leta 1993 smo podpisali pogodbo s takratnim generalnim uvoznikom PIA d.o.o. iz Ljubljane za prodajo vozil VW in AUDI, kasneje pa še za vozila SEAT. Na njihovo željo smo pričeli s poslovanjem podjetja AVTO JARC d.o.o., saj so želeli da imamo lastno ime v imenu podjetja. Kot svoje velike dosežke tretiramo nagrade: • Leta 1996 smo dobili nagrado za BEST DEALER za AUDI, ta nagrada je mednarodnih razsežnosti, • Leta 2008 smo v Valenciji dobili nagrado za SEAT, Seat GO, tudi to priznanje je iz mednarodnega področja, • Leta 2009, 2010, 2011 smo dobili nagrado trgovec leta za SEAT v Sloveniji! Leta 1996 smo zgradili sodoben servis na 1800 m2, z najnovejšo diagnostično opremo. Prav tako smo zgradili novi salon za VW po standardih tovarne leta 2001. V teh letih pa smo dokončali salon Seat. ki je obnovljen in dograjen po standardih, ki jih določa tovarna. VW salon na Ptujski cesti 209a, je največji v Sloveniji, zgrajen po standardih tovarne in salon Seat na Ptujski 139, ki je prav tako grajen po vseh merilih tovarne. Leta 2020 smo k že tradicionalnim znamkam dodali prodajno - servisne storitve znamk Citroen in Peugeot. Tega leta smo prenovili prodajni salon na Matičkovi ulici 35 po smernicah Citroëna in Peugeota. V letu 2020 se pričakuje modernizacija prodajno – servisnega salona v smislu elektrifikacije in povečanja servisnega dela. V sklopu servisa imamo polnilno mesto za električna vozila. Nivo zaposlovanja se iz leta v leto veča. Struktura zaposlenih je visoka, starost nizka, kar omogoča veliko kreativnost in kvaliteto. Sedem zaposlenih v podjetju ima visoko izobrazbo, pet zaposlenih ima višješolsko izobrazbo, ostali pa imajo srednjo ali poklicno šolo. Podjetje Avto Jarc d.o.o. je imelo prvo podjetje v avtomobilski branži v Sloveniji ISO standard za prodajo in servis. Od leta 1997, ko ga do današnjih dni uspešno recertificiramo in nadgrajujemo do zadnjega, kot je ISO 2000/91. Prav tako smo ponosni sponzor Nogometnega kluba Maribor, Odbojkarskega kluba Nova KBM Branik, Boštjana Klineta in festivala Lent! V času samostojne športne poti ekipe Team to aMaze smo bili del ekipe in ponosni sponzor smučarke Tine Maze z ekipo. V vseh teh letih smo prisluhnili številnim humanitarnim akcijam. Več o naši ponudbi si lahko ogledate na naši spletni strani: www.avtojarc.si in na Facebook strani skupina Avto Jarc! Vizija podjetja je utrditi svojo prepoznavnost na trgu kot uveljavljeno prodajno - servisno podjetje za znamke (Volkswagen, Volkswagen gospodarska vozila, Audi, Seat, Citroën, Peugeot in rabljena vozila) vozil v Sloveniji, ki bo v popolnosti izpolnjevalo vse trende sodobnega avtomobilskega salona in servisa. Cilj podjetja je ohranjati in izboljševati strokovno odličnost z nenehnim izpopolnjevanjem in izobraževanjem zaposlenih, ki so nujna za poznavanje novih tehnologij. Vsaka stranka je edinstvena, ima različne zahteve in uporablja različne komunikacijske kanale. Namen podjetja je, da se stranke individualno obravnavajo - od prvega stika s posvetovanjem in preizkusne vožnje do nakupa in poprodajnih storitev. Z izvajanjem politike kakovosti in ravnanja z okoljem želimo doseči, da bodo proizvodi in storitve v skladu z zahtevami in pričakovanji kupcev in s tem zagotoviti tudi dolgoročno uspešnost poslovanja družbe. Poslanstvo podjetja je izvajanje storitev prodaje in servisa najvišje kakovosti za popolno zadovoljstvo kupcev. Ključni izziv podjetja so kakovostne celovite storitve, ki vključujejo sodobno servisno dejavnost ter enostavne inovativne komunikacijske poti do teh storitev. Tehnološki razvoj in inovativnost avtomobilskih znamk zagotavljajo uspešno zastopanje na trgu, saj omogočajo doseganje najvišjih kakovostnih, varnostih in ekoloških standardov. Naravnanost razvoja podjetja določajo evropska kakovost proizvodov, zadovoljni kupci, spoštovanje rokov, konkurenčne cene in ugodni plačilni pogoji. Družbena odgovornost in uspeh podjetja Avto Jarc sta tesno povezana. V podjetju Avto Jarc si zato prizadevamo omogočati podporo tudi okolju v katerem delujemo, saj ta bistveno vpliva na naše poslovanje in razvoj družbe, zato v ta namen s podporo športnim, kulturnim in humanitarnim dejavnostim pomagamo h kakovostnejšemu življenju širše skupnosti. Kot okoljsko odgovorno podjetje smo prav tako aktivno ekološko naravnani. Vrednote podjetja gojimo prek tradicije družinskega podjetja. Družina je vrednota in temelj našega delovanja. Pravični in zaupanja vredni odnosi z zaposlenimi nam predstavljajo več kot etične in zakonska zahteve: brez zaposlenih ne bi mogli uspešno poslovati. Odgovornost managementa za kakovost poslovanja podjetja je ključnega pomena, saj dober ugled podjetju zagotavlja strateško vrednost in prednost. Zvestoba in spoštovanje avtomobilskih znamk, ki jih prodajamo in servisiramo, je za podjetje Avto Jarc način življenja.

Več informacij

AKTUALNO