Mestna modna revija 2021

Modno dogodek z LEVI
Mestna modna revija 2021

V četrtek, 23. septembra zvečer, je moda zopet preplavila Novo mesto. Ponovno je po vsem mestnem jedru zavel modni piš, ki so ga napolnili modno urejeni obiskovalci te modne revije. Idejna vodja projekta in soorganizatorka, Ana Jelinič in soorganizatorka in producentka Maja Judež iz Youma Events agencije sta poskrbeli, da je modni dogodek dosegel pričakovanja obiskovalcev in da so ob koncu od številnih prejemali čestitke za čudovit modni dogodek in večer. 

Vrata v unikaten, poseben in za tak dogodek nekoliko neobičajen prostor so se za kar 150 obiskovalcev odprla nekoliko po šesti uri. Vsi, ki so želeli ovekovečiti ta večer ali deliti utrinke preko družbenih omrežij, so se lahko slikali pred steno sponzorjev. Za začetek modne revije je bilo vse nared in glasba ter krasne kreacije so nas ponesle v svet mode.

 

Večer so odprli z dobrodelno eko modno revijo BE AWARE srajčnih oblek. Sledila je modna revija novomeške modne oblikovalke Anja Medle, ki bo letos zaključila magistrski študij na Naravoslovnotehniški fakulteti v Ljubljani, smer oblikovanja tekstilij in oblačil. Kot zadnja se je predstavila Ana Jelinič, idejna vodja in soorganizatorka današnjega dogodka.

Na dogodku sta se predstavila tudi dva lepotca, Peugeot 2008 in Peugeot 3008, ki sta pritegnila mnogokateri pogled obiskovalcev.