Prodaja in servis skuterjev Peugeot

Zgodovina znamke (vir: uvoznik za Slovenijo)

120 let konstantnega gibanja

V letu 2018, zelo posebnem letu za Peugeot skuterje, se blagovna znamka zazira tako v bogato preteklost kot v svetlo prihodnost. "Peugeot Scooters izraža  močen DNK značaj znamke Automobiles Peugeot, ki je v osrčju strategije družbe Mahindra Group, pripravljene za še večji prodor v premijski razred motornih dvokoles. Peugeot skuterji so upravičeno ponosni na dosedanje dosežke," poudarja Costantino Sambuy, generalni direktor Peugeot Scooters.

Peugeot skuterji že 120 let predstavljajo vodilno znamko na področju tehnologije, od prvega motorja, ustvarjenega že davnega leta 1898, do prvega električnega skuterja, ki ga je Peugeot lansiral že leta 1996, pred več kot 25 leti!

Spodbujeni s tekmovalnim duhom (Monza Moto Grand Prix so svoje prve zmage pobirali že leta 1923 in si lastili številne svetovne rekorde). Peugeot skuterji razvijajo ikonične modele, ki so zaznamovali zgodovino dvokoles, kot so to bili Peugeot 103 ali S55, danes pa so to znameniti Kisbee (najbolj prodajan dvokolesni motor v Evropi), Speedfight, ki je že 20 let eden najbolj prepoznavnihs kuterjev, ki ga nenehno kopira konkurenca, in seveda tehnološko najbolj napreden trikolesni skuter na trgu - Peugeot Metropolis. V prihodnosti lahko pričakujemo tudi novo generacijo električnih dvokolesnikov.

 

NOVO PRI NAS

Za vas imamo na voljo skuterje od 25 km/h, 45 km/h pa vse do 125 ccm. Nismo pa pozabili niti na kategornike z izpitom B, saj imamo na voljo tudi trikolesnike Metropolis. Za vse, ki prisegajo na elektriko, pa imamo na voljo tudi e-skuterje 45 km/h. Trenutno zalogo lahko spremljate na naši strani avto.net 

Poleg skuterjev imamo na voljo tudi pestro izbiro:

  • Čelad
  • Kovčkov
  • Ostale motoristične opreme

 

Delovni čas

PON - PET: 8.00 - 16.00

SOB: Zaprto

NED IN PRAZNIKI: Zaprto