Rodex d.o.o.

Vroča ponudba novih vozil

SUV Peugeot 5008

photo

SUV PEUGEOT 5008: nova dimenzija športno terenskega vozila!

NOVA DIMENZIJA ŠPORTNO TERENSKEGA VOZILA

IZUM NOVE DIMENZIJE
Zmogljiv in hkrati usločen dizajn novega športno terenskega vozila Peugeot 5008 vas bo očaral že na prvi pogled. Elegantna oblika karoserije, streha Black Diamond in končna obdelava okrasne maske s kromanimi lopaticami prefinjeno poudarjajo velike gabarite.

RAZŠIRITE SVOJA OBZORJA
Ne glede na to, ali ste v športno terenskem vozilu Peugeot 5008 s sedmimi sedeži , sami ali v družbi potnikov, bodo vaše izkušnje v vožnji dosegle čisto novo razsežnost. V visokokakovostnem ambientu lahko izkoristite izjemno veliko svetlobe, ki jo ponuja panoramska streha . Poleg tega pa sta vam na voljo lega pa cesti in zvočno udobje, ki sta značilna za limuzine za daljša potovanja.

INTENZIVNE VOZNIŠKE IZKUŠNJE

INTENZIVNE VOZNIŠKE IZKUŠNJE
V notranjosti novega voznikovega mesta Peugeot i-Cockpit® in njegovega visokokakovostnega okolja se bodo prebudili vaši čuti. 100 % digitalna instrumentna plošča v višini oči z možnostjo nastavitve po meri, 8-palčni kapacitivni zasloni, nov kompakten volan z integriranimi stikali in samodejni menjalnik z električnim impulznim pretikanjem , vam ponujajo edinstvene vozniške izkušnje.

NOV VIDIK RAZSEŽNOSTI
Po zaslugi treh posamičnih sedežev in dveh sedežev v tretji vrsti, ki ju lahko preklopimo in odstranimo, lahko notranjost svojega novega športnega terenskega vozila 5008 razporedite, kot želite, da bodo potniki v njem udobno sedeli. Za ultimativne izkušnje v vozilu pa lahko notranji ambient prilagodite svojemu okusu s funkcijo Peugeot i-Cockpit® Amplify in si privoščite visokokakovosten zvok Hi-Fi sistema znamke Focal®.

RAZŠIRJENE ZMOGLJIVOSTI

LOTITE SE VSEGA IN RAZIŠČITE ČISTO VSE
Svoje modularno športno terensko vozilo lahko preoblikujete po vaših željah in izkoristite veliko prostornino prtljažnika.

 ODGOVORNI UŽITKI
 Na voljo vam je nova oblika trajnostne mobilnosti, ki omogoča občutno zmanjšanje mase podvozja, karoserije in opreme. V povezavi z zmogljivimi motorji PureTech ali BlueHDi in samodejnim menjalnikom EAT6 Peugeot utira pot v novo dobo visoko zmogljivih športno terenskih vozil.

Kontaktirajte prodajalca

Rodex d.o.o.

Več informacij

AKTUALNO