Rodex d.o.o.

Vroča ponudba novih vozil

Peugeot 3008, obiščite nas in se zapeljite

photo

SUV PEUGEOT 3008 izraža svojo moč in značaj. Vpadljivo športno terensko vozilo s prefinjeno oblikovno zasnovo je vzdržljivo in hkrati elegantno.

3 RAZLOGI, ZAKAJ IZBRATI NOVI SUV PEUGEOT 3008

IZVRSTEN STIL

Pustite se zapeljati mogočnemu prednjemu delu novega športnega terenskega vozila PEUGEOT 3008, ki ga krasi okrasna maska s kromanim vzorcem šahovnice* in elegantnimi žarometi Full LED z mačjim pogledom. Oglejte si tekoče in dinamične linije, ki jih dodatno izpostavi eleganten vložek blatnika iz kromanega materiala.
Novo športno terensko vozilo PEUGEOT 3008, ki se ponaša z edinstvenim a hkrati ostrim značajem, poveličujeta streha v barvi Black Diamond* in okrasna letev v svetleče črni barvi na zadnjem delu, kjer se nahajajo luči na diode LED v obliki treh levjih krempljev, ki so osvetljene tako podnevi kot tudi ponoči.

*Za doplačilo ali ni na voljo, odvisno od izvedenke.

 

 

INTENZIVNA DOŽIVETJA

Novim doživetjem naproti se še nikoli niste odpeljali v lepšem prostoru.
S spektakularno prenovljenim voznikovim mestom PEUGEOT i-Cockpit® vas novo športno terensko vozilo PEUGEOT 3008 vabi na spoznavanje 100 % digitalnega okolja. 8-palčni zaslon na dotik s kapacitivno tehnologijo*, digitalna plošča v višini oči, ki jo je možno nastaviti po meri, kompakten volan z integriranimi stikali in električno napajan samodejni menjalnik** bodo dodatno okrepili užitke v vožnji.

* Serijsko ali ni na voljo, odvisno od izvedenke.
** Za doplačilo ali ni na voljo, odvisno od izvedenke.

 

DOMISELNE TEHNOLOGIJE

Kdor raziskuje svet, mora imeti do njega tudi spoštljiv odnos, kar nam omogočajo tehnologije za okoljevarstveno učinkovitost. Lahko podvozje, motorji PureTech ali BlueHDi in pa samodejni menjalnik EAT6 uvrščajo novo športno terensko vozilo PEUGEOT 3008 med najbolj učinkovite športne terence* v njegovi kategoriji. 

* Po pridobitvi homologacije EU.
Poraba pri mestni vožnji (l/100 km): 4,2 do 7,3 - Emisije CO₂ (g/km): 110 do 174
Poraba pri izvenmestni vožnji (l/100 km): 3,5 do 5,1 - Emisije CO₂ (g/km): 92 do 116
Kombinirana poraba (l/100 km): od 3,8 do 6,00 - Emisije CO₂ (g/km): 100 do 136

 

Kontaktirajte prodajalca

Rodex d.o.o.

Več informacij

AKTUALNO