Rodex d.o.o.

308 SW

photophotophotophotophoto

V celoti prenovljen novi karavan PEUGEOT 308 SW se ponaša z elegantnim dizajnom in razkošnimi dimenzijami. Evropski avto leta 2014 izpolnjuje osnovne vrednote karavanov: prostornina, bivalno udobje, modularnost in priročnost.

 

UČINKOVITOST

Tako kot pri limuzinski različici je bila tudi pri novem Peugeotu 308 SW masa zmanjšana za 140 kg, s čimer se je izboljšala njegova dinamična učinkovitost. Za novo vozilo 308 SW bodo od samega začetka prodaje dalje na voljo bencinski motorji Euro 6 s tehnologijo PureTech in dizelski motorji BlueHDi, ki zagotavljajo najboljše zmogljivosti in so hkrati tudi okolju prijazni. Ena izmed različic BlueHDi, katerih emisije CO2 znašajo komaj 85 g/km, postavlja nova merila tega tržnega razreda.
Novi šeststopenjski samodejni menjalnik EAT6 (Efficient Automatic Transmission 6) je bil zasnovan za drastično zmanjšanje emisij CO2. Hkrati s tem pa zagotavlja tudi neovirano in udobno uporabo na vrhunski ravni.

 

PRILAGODLJIVOST

Prtljažni prostor novega Peugeota 308 SW nudi optimalno prostornino za prevoz prtljage, ki je med največjimi v tej kategoriji. Zahvaljujoč enostavni obliki in sedežni klopi Magic Flat, s pomočjo katere postane pod prtljažnega prostora povsem raven, se najnovejši Peugeotov karavan izjemno enostavno prilagodi vsem vašim potrebam.

 

KAKOVOST

Kakovostna izdelava novega Peugeota 308 SW se nam razkrije v skrbno izdelanih podrobnostih in to z namenom, da bi vozilo umestili med najboljše, hkrati pa to potrjuje znamkina prizadevanja po izboljševanju palete izdelkov.

 

OBLIKA

Peugeotovi oblikovalci so zasnovali velik dinamičen karavan elegantnega in športnega videza (dolžina: 4,58 m in višina: 1,47 m). Njegove razkošne dimenzije bodo zadovoljile tudi tiste kupce, ki prisegajo na osnovne vrednote karavanov: prostornina, bivalno udobje, modularnost in priročnost.

 

PEUGEOT i-Cockpit

Sedite v novega Peugeota 308 SW in spoznajte Peugeot i-Cockpit z moderno in izčiščeno oblikovno zasnovo.
Prejel je nagrado za najlepšo notranjost Plus Bel Intérieur 2013, ki je bila podeljena na 29. mednarodnem festivalu avtomobilizma Peugeot i-Cockpit nudi inovativen ambient in povsem nove občutke v vožnji.

Kontaktirajte prodajalca

Rodex d.o.o.

Več informacij

AKTUALNO