PSC Omahen, prodaja in servis d.o.o.

Akcijska ponudba izdelkov in storitev

Novi 5008 GT line

photo

Novi SUV PEUGEOT 5008 GT Line je izpopolnjen do najmanjših podrobnosti: dvobarvna 18-palčna lita platišča z diamantno mat obdelavo, dvojna kromana izpušna cev, monogrami GT Line v nesvetleči bakreno rjavi barvi in zunanja ogledala v črni barvi Perla Nera, dinamičen svetlobni podpis s tehnologijo Full LED, ki so na voljo serijsko. Elegantna streha Black Diamond prefinjeno poudari njegove linije.

Novi SUV PEUGEOT 5008 GT Line je izpopolnjen do najmanjših podrobnosti:

dvobarvna 18-palčna lita platišča z diamantno mat obdelavo, dvojna kromana izpušna cev, monogrami GT Line v nesvetleči bakreno rjavi barvi in zunanja ogledala v črni barvi Perla Nera, dinamičen svetlobni podpis s tehnologijo Full LED, ki so na voljo serijsko. Elegantna streha Black Diamond prefinjeno poudari njegove linije.

Pod bogato serijsko opremo sodijo tudi najnaprednejši varnostni sistemi v paketu VARNOST PLUS, paket Multidrive in usnjeni volan in še veliko več. Več o opremi GT line na linku.

 

Izkoristite izjemno ponudbo do 3.000€ popusta, 5 let jamstva ter avtomobilsko kasko zavarovanje za 1 EUR za prvo leto ob nakupu s Peugeot financiranjem do 30.4.2018.

 

Preverite pri enem izmed pooblaščenih prodajalcev Peugeot.

Novi SUV PEUGEOT 5008 GT Line Kontaktirajte prodajalca

PSC Omahen, prodaja in servis d.o.o.

Več informacij

AKTUALNO