Avto Celeia d.o.o.

Vroča ponudba novih vozil

VROČA PONUDBA NOVIH VOZIL

photo

Izbor vozil v posebni akcijski ponudbi!

Peugeot ponuja kakovostne in tehnološke dovršene avtomobile, ki s športnim pridihom, izklesanimi linijami ter elegantnimi in intuitivno zasnovanimi potniškimi kabinami prispevajo k užitkom v vožnji, vodljivosti in natančnosti.

 

Vabljeni v naš salon, kjer si lahko vozila ogledate in jih tudi preizkusite na testni vožnji.

 

Da bo odločitev za nakup novega Peugeot v Avto Celeia še preprostejša, smo za vas pripravili izbor vozil, za katera velja posebna akcijska ponudba!

 

 

 

 

Kontaktirajte prodajalca

Avto Celeia d.o.o.

Podjetje AVTO CELEIA d.o.o. s sedežem na Ipavčevi ulici 21 v Celju, je pričelo s poslovanjem septembra 2014. Gre za družinsko podjetje z dolgoletnimi izkušnjami na področju avtomobilizma, v sklopu katerega deluje že tretja generacija družinskih članov. Dejavnost podjetja je prodaja in servisiranje vozil znamke PEUGEOT, odkup in prodaja rabljenih vozil, prodaja nadomestnih delov in dodatne opreme Peugeot ter kleparska in ličarska popravila. Opraviti je možno tudi cenitev rabljenega vozila, ki je pri nas brezplačna in brez obveznosti, kot tudi sklenitev avtomobilskega zavarovanja. S svojo lokacijo v Celju je območje delovanja Celjska regija in širša okolica. Glavni moto podjetja in zaposlenih je “zadovoljen kupec – naš uspeh”.

Več informacij

AKTUALNO