Avto Celeia d.o.o.

Vroča ponudba novih vozil

SPA[r]KIRAJ NEPOZABEN VIKEND

photo

Potujte s Peugeot 2008!

PEUGEOT 2008 prekipeva od moči in zapeljuje. Novo športno terensko vozilo PEUGEOT 2008 izraža močno osebnost, ki budi željo po pustolovščinah. Na vseh vrstah cest se pokaže kot močen avtomobil z inovativno platjo.

 

Novi mestni terenec PEUGEOT 2008 v vas obudi željo, da bi se podali na pustolovščino. Vse podrobnosti vozila potrjujejo, da ima na vseh vrstah cest, po katerih vozimo, popoln nadzor nad vsemi elementi. Privzdignjeno podvozje, brisalni profili stekel, strešni prtljažni drogovi, okrasni profili zadnjih vrat in zadnji spojler so dokaz o njegovem pustolovskem temperamentu.

 

Vabljeni v naš salon in si zagotovite svojega levčka, ki vas bo vodil po nepozabnih doživetjih!

 

Kontaktirajte prodajalca

Avto Celeia d.o.o.

Podjetje AVTO CELEIA d.o.o. s sedežem na Ipavčevi ulici 21 v Celju, je pričelo s poslovanjem septembra 2014. Gre za družinsko podjetje z dolgoletnimi izkušnjami na področju avtomobilizma, v sklopu katerega deluje že tretja generacija družinskih članov. Dejavnost podjetja je prodaja in servisiranje vozil znamke PEUGEOT, odkup in prodaja rabljenih vozil, prodaja nadomestnih delov in dodatne opreme Peugeot ter kleparska in ličarska popravila. Opraviti je možno tudi cenitev rabljenega vozila, ki je pri nas brezplačna in brez obveznosti, kot tudi sklenitev avtomobilskega zavarovanja. S svojo lokacijo v Celju je območje delovanja Celjska regija in širša okolica. Glavni moto podjetja in zaposlenih je “zadovoljen kupec – naš uspeh”.

Več informacij

AKTUALNO