Avto Celeia d.o.o.

Vroča ponudba novih vozil

PEUGEOT RIFTER

photo

Novi Peugeot Rifter že v našem salonu in na voljo za testno vožnjo

STILSKA ZASNOVA ZA VOŽNJO PO MESTU IN IZVEN NJEGA

Na področju dizajna ni bil sklenjen noben kompromis. Elegantno, robustno, okretno in zmogljivo novo vozilo za prosti čas PEUGEOT Rifter je simbol za večnamenskost. S svojim kratkim pokrovom motornega prostora in privzdignjenim podvozjem je videti, kot bi si pogumno izposodil stilsko zasnovo terenskih vozili. Njegovi optični bloki z integriranimi lučmi in vertikalna okrasna maska poudarjajo uravnovešeno, kompaktni in dinamično obliko karoserije.

 

Vozilo za prosti čas, ki se prilagaja vsem vašim željam. Novi PEUGEOT RIFTER je na voljo s 5 ali 7 sedeži in v dveh dolžinah (standardna in podaljšana) ter nudi zgledne možnosti za prilagoditev. Sedež prednjega sopotnika in zadnja sedežna klop, deljiva v razmerju 2/3-1/3i ali trije posamični sedežii s sistemom Magic Flati, ki se preklopijo v pod, dva posamična in odstranljiva sedeža v 3. vrsti … sami izberite svojo razporeditev. Prtljažnik nudi od 775 do neverjetnih 3500 litrov prostornine, ki lahko pri podaljšani izvedenki s petimi sedeži doseže kar 4000 litrov. In nenazadnje, dvižno zadnje stekloi, nizek prag prtljažnega prostora in raven podi poenostavijo nakladanje in razkladanje prtljage.

Kontaktirajte prodajalca

Avto Celeia d.o.o.

Podjetje AVTO CELEIA d.o.o. s sedežem na Ipavčevi ulici 21 v Celju, je pričelo s poslovanjem septembra 2014. Gre za družinsko podjetje z dolgoletnimi izkušnjami na področju avtomobilizma, v sklopu katerega deluje že tretja generacija družinskih članov. Dejavnost podjetja je prodaja in servisiranje vozil znamke PEUGEOT, odkup in prodaja rabljenih vozil, prodaja nadomestnih delov in dodatne opreme Peugeot ter kleparska in ličarska popravila. Opraviti je možno tudi cenitev rabljenega vozila, ki je pri nas brezplačna in brez obveznosti, kot tudi sklenitev avtomobilskega zavarovanja. S svojo lokacijo v Celju je območje delovanja Celjska regija in širša okolica. Glavni moto podjetja in zaposlenih je “zadovoljen kupec – naš uspeh”.

Več informacij

AKTUALNO