Avto Celeia d.o.o.

Vroča ponudba novih vozil

PEUGEOT 208

photo

Peugeot 208 že za 9.990 EUR!

5 vratni PEUGEOT 208 ACTIVE 1.2 PureTech 82 s klimatsko napravo in zaslonom na dotik pa ima tudi privlačno ceno: 9.990€ (podrobnejše o opremi ACTIVE na linku)!

 

Za več informacij nas pokličite 03 42 54 605, nam pišite prodaja@avto-celeia.si ali se naročite preko spleta na testno vožnjo.

 

Slike so simbolne. Vse cene so informativne narave in neobvezujoče. Pridržujemo si pravico do napak in posodobitev informacij, brez predhodne najave.

Kontaktirajte prodajalca

Avto Celeia d.o.o.

Podjetje AVTO CELEIA d.o.o. s sedežem na Ipavčevi ulici 21 v Celju, je pričelo s poslovanjem septembra 2014. Gre za družinsko podjetje z dolgoletnimi izkušnjami na področju avtomobilizma, v sklopu katerega deluje že tretja generacija družinskih članov. Dejavnost podjetja je prodaja in servisiranje vozil znamke PEUGEOT, odkup in prodaja rabljenih vozil, prodaja nadomestnih delov in dodatne opreme Peugeot ter kleparska in ličarska popravila. Opraviti je možno tudi cenitev rabljenega vozila, ki je pri nas brezplačna in brez obveznosti, kot tudi sklenitev avtomobilskega zavarovanja. S svojo lokacijo v Celju je območje delovanja Celjska regija in širša okolica. Glavni moto podjetja in zaposlenih je “zadovoljen kupec – naš uspeh”.

Več informacij

AKTUALNO