Avto Celeia d.o.o.

Vroča ponudba novih vozil

PEUGEOT 2008

photo

Peugeot 2008

Novi PEUGEOT 2008 je dodelan v vpadljivo športno terensko vozilo, ki prekipeva od moči in zapeljuje. Obloge blatnikov, navpična prednja okrasna maska in spodnji ščitniki pod odbijači so odraz pripravljenosti na preizkušnje, ki jih prinaša vsakdan.

 

PEUGEOT 2008 med vožnjo nudi edinstven občutek nadzora. Lahko pa dodate še sistem za nadzor oprijema Grip Control (daje avtomobilu 2008 večjo učinkovitost na vseh podlagah in je vgrajen v kombinaciji z Mud & Snow pnevmatikami), kamero za vzvratno vožnjo, sistem za zaviranje ob nevarnostni naleta Active City Brake, pomoč pri parkiranju Park Assist...

 

V posebni ponudbi TO GO ima Peugeot 2008 Active 1,2 PureTech 82 klimatsko napravo in zaslon na dotik, kot tudi privlačno ceno: 12.990€ (podrobnejše o opremi ACTIVE na linku )!

 

Za testno vožnjo ali obisk v salonu pokličite:

03/ 42 54 605

03/ 42 54 604

Kontaktirajte prodajalca

Avto Celeia d.o.o.

Podjetje AVTO CELEIA d.o.o. s sedežem na Ipavčevi ulici 21 v Celju, je pričelo s poslovanjem septembra 2014. Gre za družinsko podjetje z dolgoletnimi izkušnjami na področju avtomobilizma, v sklopu katerega deluje že tretja generacija družinskih članov. Dejavnost podjetja je prodaja in servisiranje vozil znamke PEUGEOT, odkup in prodaja rabljenih vozil, prodaja nadomestnih delov in dodatne opreme Peugeot ter kleparska in ličarska popravila. Opraviti je možno tudi cenitev rabljenega vozila, ki je pri nas brezplačna in brez obveznosti, kot tudi sklenitev avtomobilskega zavarovanja. S svojo lokacijo v Celju je območje delovanja Celjska regija in širša okolica. Glavni moto podjetja in zaposlenih je “zadovoljen kupec – naš uspeh”.

Več informacij

AKTUALNO