Avto Celeia d.o.o.

Vroča ponudba novih vozil

Novi Peugeot 5008

photo

Novi Peugeot 5008 že na ogled v našem salonu, vabljeni!

NOVA DIMENZIJA ŠPORTNO TERENSKEGA VOZILA

IZUM NOVE DIMENZIJE
Zmogljiv in hkrati usločen dizajn novega športno terenskega vozila Peugeot 5008 vas bo očaral že na prvi pogled. Elegantna oblika karoserije, streha Black Diamond in končna obdelava okrasne maske s kromanimi lopaticami prefinjeno poudarjajo velike gabarite.

RAZŠIRITE SVOJA OBZORJA
Ne glede na to, ali ste v športno terenskem vozilu Peugeot 5008 s sedmimi sedeži , sami ali v družbi potnikov, bodo vaše izkušnje v vožnji dosegle čisto novo razsežnost. V visokokakovostnem ambientu lahko izkoristite izjemno veliko svetlobe, ki jo ponuja panoramska streha . Poleg tega pa sta vam na voljo lega pa cesti in zvočno udobje, ki sta značilna za limuzine za daljša potovanja.

INTENZIVNE VOZNIŠKE IZKUŠNJE
 V notranjosti novega voznikovega mesta Peugeot i-Cockpit® in njegovega visokokakovostnega okolja se bodo prebudili vaši čuti. 100 % digitalna instrumentna plošča v višini oči z možnostjo nastavitve po meri, 8-palčni kapacitivni zasloni, nov kompakten volan z integriranimi stikali in samodejni menjalnik z električnim impulznim pretikanjem , vam ponujajo edinstvene vozniške izkušnje.