Avto Celeia d.o.o.

Vroča ponudba novih vozil

Dobrodošle cene

photo

Dobrodošle cene v Avto Celeia

Za SUVeren povratek na ustaljene poti smo pripravili najboljšo ponudbo izbranih vozil SUV Peugeot doslej... po DOBRODOŠLIH CENAH!

 

Preverite prav posebno ponudbo SUV vozil Peugeot 2008, 3008 in 5008. Izberite svojega in izkoristite tudi do 4.200€* prihranka ob nakupu s Peugeot financiranjem.

 

DOBRODOŠLE CENE smo pripravili tudi za vse ostale modele vozil Peugeot na zalogi. Obiščite nas in se prepričajte ali pa nas pokličite:

 

03/42-54-604 Matej

03/42-54-605 Anita

 

 

Dobrodošle cene Kontaktirajte prodajalca

Avto Celeia d.o.o.

Podjetje AVTO CELEIA d.o.o. s sedežem na Ipavčevi ulici 21 v Celju, je pričelo s poslovanjem septembra 2014. Gre za družinsko podjetje z dolgoletnimi izkušnjami na področju avtomobilizma, v sklopu katerega deluje že tretja generacija družinskih članov. Dejavnost podjetja je prodaja in servisiranje vozil znamke PEUGEOT, odkup in prodaja rabljenih vozil, prodaja nadomestnih delov in dodatne opreme Peugeot ter kleparska in ličarska popravila. Opraviti je možno tudi cenitev rabljenega vozila, ki je pri nas brezplačna in brez obveznosti, kot tudi sklenitev avtomobilskega zavarovanja. S svojo lokacijo v Celju je območje delovanja Celjska regija in širša okolica. Glavni moto podjetja in zaposlenih je “zadovoljen kupec – naš uspeh”.

Več informacij

AKTUALNO