Avto Celeia d.o.o.

208 5 vrat

photophotophotophoto

PEUGEOT 208 vas bo očaral že na prvi pogled z bolj izrazitim, športnim in elegantnim stilom, ki ga poveličuje nova kovinska barva Orange POWER, polna dinamičnosti, mladosti in svežine. Ekskluzivne barve karoserije, ponudba za individualizacijo podobe, športne izvedenke, nova tehnološka oprema za še več udobja in varnosti ter novi motorji, ki so hkrati varčni in zmogljivi, pričajo o tem, da so bila pri PEUGEOTU 208 čisto vsa področja deležna istega truda.

 

V notranjosti PEUGEOTA 208 so vse funkcije na dosegu roke in kretnje so poenostavljene zahvaljujoč voznikovemu mestu PEUGEOT i-Cockpit®. Sestavljajo ga kompakten volan, instrumentna plošča v višini oči in velik zaslon na dotik s čimer PEUGEOT i-Cockpit nudi intenzivne občutke pri stimulativni, instinktivni in varni vožnji.

Kontaktirajte prodajalca

Avto Celeia d.o.o.

Podjetje AVTO CELEIA d.o.o. s sedežem na Ipavčevi ulici 21 v Celju, je pričelo s poslovanjem septembra 2014. Gre za družinsko podjetje z dolgoletnimi izkušnjami na področju avtomobilizma, v sklopu katerega deluje že tretja generacija družinskih članov. Dejavnost podjetja je prodaja in servisiranje vozil znamke PEUGEOT, odkup in prodaja rabljenih vozil, prodaja nadomestnih delov in dodatne opreme Peugeot ter kleparska in ličarska popravila. Opraviti je možno tudi cenitev rabljenega vozila, ki je pri nas brezplačna in brez obveznosti, kot tudi sklenitev avtomobilskega zavarovanja. S svojo lokacijo v Celju je območje delovanja Celjska regija in širša okolica. Glavni moto podjetja in zaposlenih je “zadovoljen kupec – naš uspeh”.

Več informacij

AKTUALNO