Avto Celeia d.o.o.

Vroča ponudba za podjetja

Moj Peugeot za podjetja

photo

Vabljeni v naš salon, kjer se lahko včlanite v klub Moj Peugeot za podjetja in si zagotovite dodatne ugodnosti.

 

Peugeot je v zadnjih mesecih predastavil novost - program ugodnosti Moj Peugeot za podjetja. Vabljeni v naš salon, da vas brezplačno včlanimo v program ugodnosti Moj Peugeot.

Program vam prinaša številne ugnodnosti, kot so popusti za originalne nadomestne dele Peugeot, popusti za olja in maziva znamke TOTAL ter tudi popusti na storitve. Popusti so vezani na starost in število vozil v voznem parku.

Kontaktirajte prodajalca

Avto Celeia d.o.o.

Podjetje AVTO CELEIA d.o.o. s sedežem na Ipavčevi ulici 21 v Celju, je pričelo s poslovanjem septembra 2014. Gre za družinsko podjetje z dolgoletnimi izkušnjami na področju avtomobilizma, v sklopu katerega deluje že tretja generacija družinskih članov. Dejavnost podjetja je prodaja in servisiranje vozil znamke PEUGEOT, odkup in prodaja rabljenih vozil, prodaja nadomestnih delov in dodatne opreme Peugeot ter kleparska in ličarska popravila. Opraviti je možno tudi cenitev rabljenega vozila, ki je pri nas brezplačna in brez obveznosti, kot tudi sklenitev avtomobilskega zavarovanja. S svojo lokacijo v Celju je območje delovanja Celjska regija in širša okolica. Glavni moto podjetja in zaposlenih je “zadovoljen kupec – naš uspeh”.

Več informacij

AKTUALNO