Avto Celeia d.o.o.

Akcijska ponudba izdelkov in storitev

OBVESTILO

photo

Spoštovani!

 

Obveščamo vas, da Avto Celeia do nadaljnjega ne posluje v skladu z uredbo o preprečevanju širjenja koronavirusa COVID-19.

 

Kljub temu pa se trudimo, da vam ostajamo na voljo. Za NUJNE PRIMERE v zvezi s popravilom vašega vozila nas lahko pokličete na dežurno telefonsko številko 03 / 42 54 603.

 

Prav tako smo vam na voljo za vse informacije v zvezi z nakupom novih ali rabljenih vozil. Za informacije nam lahko pišete na e-poštni naslov prodaja@avto-celeia.si ali pa pokličete na telefonsko številko 041 / 301 208 (Damjan Terzin, vodja prodaje).

 

Hvala za razumevanje,
Avto Celeia

Kontaktirajte prodajalca

Avto Celeia d.o.o.

Podjetje AVTO CELEIA d.o.o. s sedežem na Ipavčevi ulici 21 v Celju, je pričelo s poslovanjem septembra 2014. Gre za družinsko podjetje z dolgoletnimi izkušnjami na področju avtomobilizma, v sklopu katerega deluje že tretja generacija družinskih članov. Dejavnost podjetja je prodaja in servisiranje vozil znamke PEUGEOT, odkup in prodaja rabljenih vozil, prodaja nadomestnih delov in dodatne opreme Peugeot ter kleparska in ličarska popravila. Opraviti je možno tudi cenitev rabljenega vozila, ki je pri nas brezplačna in brez obveznosti, kot tudi sklenitev avtomobilskega zavarovanja. S svojo lokacijo v Celju je območje delovanja Celjska regija in širša okolica. Glavni moto podjetja in zaposlenih je “zadovoljen kupec – naš uspeh”.

Več informacij

AKTUALNO