Avto Celeia d.o.o.

Akcijska ponudba izdelkov in storitev

Moj Peugeot asistenca

photo

ASISTENCA Moj Peugeot vam popravi okvaro na kraju samem ali ko to ni mogoče, vaše vozilo dostavimo do PEUGEOT serviserja.


ASISTENCA Moj Peugeot je storitev asistenčne pomoči v primeru okvare ali nezgode na področju Republike Slovenije in je na voljo za člane Moj Peugeot, ki so v preteklem letu opravili redni vzdrževalni servis po priporočilih proizvajalca v pooblaščeni mreži Peugeot.

 

Kaj ASISTENCA Moj Peugeot pokriva?
•Okvara na cesti
•Nevozno vozilo, kot posledica prometne nesreče
•Prazne pnevmatike
•Napačno natočeno gorivo v rezervoar
•Izguba in okvara ključa

 

Kontaktirajte prodajalca

Avto Celeia d.o.o.

Podjetje AVTO CELEIA d.o.o. s sedežem na Ipavčevi ulici 21 v Celju, je pričelo s poslovanjem septembra 2014. Gre za družinsko podjetje z dolgoletnimi izkušnjami na področju avtomobilizma, v sklopu katerega deluje že tretja generacija družinskih članov. Dejavnost podjetja je prodaja in servisiranje vozil znamke PEUGEOT, odkup in prodaja rabljenih vozil, prodaja nadomestnih delov in dodatne opreme Peugeot ter kleparska in ličarska popravila. Opraviti je možno tudi cenitev rabljenega vozila, ki je pri nas brezplačna in brez obveznosti, kot tudi sklenitev avtomobilskega zavarovanja. S svojo lokacijo v Celju je območje delovanja Celjska regija in širša okolica. Glavni moto podjetja in zaposlenih je “zadovoljen kupec – naš uspeh”.

Več informacij

AKTUALNO