Avto Celeia d.o.o.

Akcijska ponudba izdelkov in storitev

IZDELEK MESECA OKTOBRA

photo

Akcijska ponudba:

Opremite svoje vozilo za brezskrben vstop v jesen z izdelki po izjemno ugodni ceni. Tudi tokrat smo za vas pripravili DVA IZDELKA MESECA.

 

Ste vedeli, da je kazen za pretečeno prvo pomoč za avtomobiliste 100 €*? Izognite se nepotrebnih stroškom in si zagotovite KOMPLET PRVE POMOČI za avtomobiliste za le 6,99 € z DDV**.

 

Jesensko vreme prinaša s sabo dež in s tem tudi mokre, blatne otroške čevlje. Da bo vožnja z vašimi najmlajšimi potekala brezskrbno, zaščitite hrbtišče sprednjega sedeža pred jesensko umazanijo z izdelkom ZAŠČITA NASLONA sprednjega sedeža za samo 8,99 € z DDV**.

 

Obiščite naš pooblaščeni servis Peugeot  ter nadaljujte opremljeni v smeri brezskrbnih poti.

 

 

*Zakon o pravilih cestnega prometa (ZPrCP).

 

**Cena velja za Komplet prve pomoči za avtomobiliste s kataloško številko DB000K0036 in Zaščito zadnjega dela sprednjega sedeža s kataloško številko 9648.A6. Ponudba velja do 31.10.2018.

 

Vsi izdelki iz ponudbe Izdelek meseca so za razliko od stalnega sortimenta dobavljivi samo v omejeni količini. V primeru da bodo ti izdelki kljub skrbnemu načrtovanju zalog oz. nepričakovanemu velikemu povpraševanju razprodani še pred zaključkom akcije, vas prosimo za razumevanje. Prodaja izdelkov iz ponudbe Izdelek meseca je omejena na količine, ki so običajne za gospodinjstva. Slika je simbolna.

Kontaktirajte prodajalca

Avto Celeia d.o.o.

Podjetje AVTO CELEIA d.o.o. s sedežem na Ipavčevi ulici 21 v Celju, je pričelo s poslovanjem septembra 2014. Gre za družinsko podjetje z dolgoletnimi izkušnjami na področju avtomobilizma, v sklopu katerega deluje že tretja generacija družinskih članov. Dejavnost podjetja je prodaja in servisiranje vozil znamke PEUGEOT, odkup in prodaja rabljenih vozil, prodaja nadomestnih delov in dodatne opreme Peugeot ter kleparska in ličarska popravila. Opraviti je možno tudi cenitev rabljenega vozila, ki je pri nas brezplačna in brez obveznosti, kot tudi sklenitev avtomobilskega zavarovanja. S svojo lokacijo v Celju je območje delovanja Celjska regija in širša okolica. Glavni moto podjetja in zaposlenih je “zadovoljen kupec – naš uspeh”.

Več informacij

AKTUALNO