Avto Celeia d.o.o.

Akcijska ponudba izdelkov in storitev

IZDELEK MESECA DECEMBRA

photo

Akcijska ponudba

Opremite svoje vozilo in se brezskrbno zapeljite v hladnejše dni z nepogrešljivimi izdelki po izjemno ugodni ceni.

 

Tudi tokrat smo za vas pripravili DVA IZDELKA MESECA:
•3-DELNI ZIMSKI SET za le 5,99 € z DDV* (v setu so vključeni razpršilec s tekočino za odmrzovanje vetrobranskih stekel, koncentrat zimske tekočine za vetrobransko steklo ter strgalo za led) in
•METLICA za čiščenje snega za samo 2,99 € z DDV*.

 


*Cena velja za Zimski set pod kataloško številko 1613138180 in Metlico za čiščenje snega pod kataloško številko DF0AM60758. Ponudba velja do 31.12.2018.

 

Vsi izdelki iz ponudbe Izdelek meseca so za razliko od stalnega sortimenta dobavljivi samo v omejeni količini. V primeru da bodo ti izdelki kljub skrbnemu načrtovanju zalog oz. nepričakovanemu velikemu povpraševanju razprodani še pred zaključkom akcije, vas prosimo za razumevanje. Prodaja izdelkov iz ponudbe Izdelek meseca je omejena na količine, ki so običajne za gospodinjstva. Slika je simbolna.

Kontaktirajte prodajalca

Avto Celeia d.o.o.

Podjetje AVTO CELEIA d.o.o. s sedežem na Ipavčevi ulici 21 v Celju, je pričelo s poslovanjem septembra 2014. Gre za družinsko podjetje z dolgoletnimi izkušnjami na področju avtomobilizma, v sklopu katerega deluje že tretja generacija družinskih članov. Dejavnost podjetja je prodaja in servisiranje vozil znamke PEUGEOT, odkup in prodaja rabljenih vozil, prodaja nadomestnih delov in dodatne opreme Peugeot ter kleparska in ličarska popravila. Opraviti je možno tudi cenitev rabljenega vozila, ki je pri nas brezplačna in brez obveznosti, kot tudi sklenitev avtomobilskega zavarovanja. S svojo lokacijo v Celju je območje delovanja Celjska regija in širša okolica. Glavni moto podjetja in zaposlenih je “zadovoljen kupec – naš uspeh”.

Več informacij

AKTUALNO