Avto Celeia d.o.o.

Akcijska ponudba izdelkov in storitev

IZDELEK MESECA

photo

Akcija MAJ 2019

Nadaljujte v smeri brezskrbnih poti z nepogrešljivimi in izjemno ugodnimi izdelki za vaše vozilo.

 

Tudi tokrat smo za vas pripravili DVA IZDELKA MESECA.

 

Osvetlite si pot v pomlad s prenosno lučko za osvetlitev in varnostno signalizacijo, le za 11,99 EUR z DDV*. Da bodo res vse poti brezskrbne.

 

Prav tako, nas vse čaka spomladansko čiščenje, zato je tu paket gobic za čiščenje vašega vozila. Za akcijsko ceno 5,99 EUR z DDV*, dobite štiri strokovnjake za vsako teksturo vašega vozila. Pustite zimski prah za sabo!


*Cena velja za Prenosno lučko za osvetlitev in signalizacijo, kataloška številka 1614448780 in paket gobic za čiščenje vozila pod kataloško številko 998101. Ponudba velja do 31.5. 2019. Vsi izdelki iz ponudbe Izdelek meseca so za razliko od stalnega sortimenta dobavljivi samo v omejeni količini. V primeru da bodo ti izdelki kljub skrbnemu načrtovanju zalog oz. nepričakovanemu velikemu povpraševanju razprodani še pred zaključkom akcije, vas prosimo za razumevanje. Prodaja izdelkov iz ponudbe Izdelek meseca je omejena na količine, ki so običajne za gospodinjstva. Slika je simbolna.

Kontaktirajte prodajalca

Avto Celeia d.o.o.

Podjetje AVTO CELEIA d.o.o. s sedežem na Ipavčevi ulici 21 v Celju, je pričelo s poslovanjem septembra 2014. Gre za družinsko podjetje z dolgoletnimi izkušnjami na področju avtomobilizma, v sklopu katerega deluje že tretja generacija družinskih članov. Dejavnost podjetja je prodaja in servisiranje vozil znamke PEUGEOT, odkup in prodaja rabljenih vozil, prodaja nadomestnih delov in dodatne opreme Peugeot ter kleparska in ličarska popravila. Opraviti je možno tudi cenitev rabljenega vozila, ki je pri nas brezplačna in brez obveznosti, kot tudi sklenitev avtomobilskega zavarovanja. S svojo lokacijo v Celju je območje delovanja Celjska regija in širša okolica. Glavni moto podjetja in zaposlenih je “zadovoljen kupec – naš uspeh”.

Več informacij

AKTUALNO