Avto Celeia d.o.o.

Akcijska ponudba izdelkov in storitev

IZDELEK MESECA

photo

Akcija velja do 28.2.2021

Naredite postanek za IZDELEK MESECA

  • S priročno metlico za čiščenje snega s strgalom boste učinkovito odstranili sneg in led z avtomobila. Na voljo vam je po privlačni ceni 7,99 EUR*.
  • Tekočina za vetrobransko steklo je primerna za temperature do -30°C, s svojo sestavo pa bo poskrbela za čista stekla in pomagala preprečevati zamrzovanje – za le 1,10 EUR*.

 

*Cena velja za metlice pod kataloško številko 9734L6 ter za tekočino za vetrobransko steklo pod kataloško številko 1636051880. Ponudba velja od 1. 12. 2020 do 28. 2. 2021. Vsi izdelki iz ponudbe Izdelek meseca so za razliko od stalnega sortimenta dobavljivi samo v omejeni količini. V primeru da bodo ti izdelki kljub skrbnemu načrtovanju zalog oz. nepričakovanemu velikemu povpraševanju razprodani še pred zaključkom akcije, vas prosimo za razumevanje. Prodaja izdelkov iz ponudbe Izdelek meseca je omejena na količine, ki so običajne za gospodinjstva. Slika je simbolična.

Kontaktirajte prodajalca

Avto Celeia d.o.o.

Podjetje AVTO CELEIA d.o.o. s sedežem na Ipavčevi ulici 21 v Celju, je pričelo s poslovanjem septembra 2014. Gre za družinsko podjetje z dolgoletnimi izkušnjami na področju avtomobilizma, v sklopu katerega deluje že tretja generacija družinskih članov. Dejavnost podjetja je prodaja in servisiranje vozil znamke PEUGEOT, odkup in prodaja rabljenih vozil, prodaja nadomestnih delov in dodatne opreme Peugeot ter kleparska in ličarska popravila. Opraviti je možno tudi cenitev rabljenega vozila, ki je pri nas brezplačna in brez obveznosti, kot tudi sklenitev avtomobilskega zavarovanja. S svojo lokacijo v Celju je območje delovanja Celjska regija in širša okolica. Glavni moto podjetja in zaposlenih je “zadovoljen kupec – naš uspeh”.

Več informacij

AKTUALNO