Avto Celeia d.o.o.

Akcijska ponudba izdelkov in storitev

ARTIKLI V AKCIJI

photo

Prečni strešni nosilci, strešni kovčki in izbrana platišča iz lahke litine.

Posebna ponudba za člane programa ugodnosti Moj Peugeot: VSI STREŠNI KOVČKI – 40 % POPUSTA *

Ponudba velja do 31. 12. 2018 in le za fizične osebe. Popust velja na celotno skupino strešnih kovčkov iz nabora originalne dodatne opreme, ki so dobavljivi na dan nakupa.

 

Posebna ponudba za člane programa ugodnosti Moj Peugeot: VSI PREČNI STREŠNI NOSILCI – 20 % POPUSTA*

*Ponudba velja od 1.10. do 31. 12. 2018 in le za fizične osebe. Popust velja na celotno skupino prečnih strešnih nosilcev iz nabora originalne dodatne opreme, ki so dobavljivi na dan nakupa.

 

Posebna ponudba za člane programa ugodnosti Moj Peugeot: IZBRANA ORIGINALNA PLATIŠČA IZ LAHKE LITINE – 20 % POPUSTA*

*Ponudba velja od 1.10. do 31. 12. 2018 in le za fizične osebe. Popust velja na izbrana platišča iz lahke litine iz nabora originalne dodatne opreme, ki so dobavljiva na dan nakupa.

 

 

Kontaktirajte prodajalca

Avto Celeia d.o.o.

Podjetje AVTO CELEIA d.o.o. s sedežem na Ipavčevi ulici 21 v Celju, je pričelo s poslovanjem septembra 2014. Gre za družinsko podjetje z dolgoletnimi izkušnjami na področju avtomobilizma, v sklopu katerega deluje že tretja generacija družinskih članov. Dejavnost podjetja je prodaja in servisiranje vozil znamke PEUGEOT, odkup in prodaja rabljenih vozil, prodaja nadomestnih delov in dodatne opreme Peugeot ter kleparska in ličarska popravila. Opraviti je možno tudi cenitev rabljenega vozila, ki je pri nas brezplačna in brez obveznosti, kot tudi sklenitev avtomobilskega zavarovanja. S svojo lokacijo v Celju je območje delovanja Celjska regija in širša okolica. Glavni moto podjetja in zaposlenih je “zadovoljen kupec – naš uspeh”.

Več informacij

AKTUALNO