Avtohiša Vič d.o.o.

Novice

PEUGEOT SUV, IDEALNO VOZILO ZA VSE SEZONE

photo

Smučanje, deskanje na snegu, pohodništvo, ali pa zgolj nakupovanje zimske opreme in novoletnih daril, čisto nič ne skrbite. Za varnost je poskrbljeno, zaradi modularnosti notranjosti pa odpadejo tudi vse siceršnje težave s prostorom.

Super poudarjena razmerja peugeotovih terenskih lepotcev, privabijo vse poglede. Razburljiv ambient, s futuristično zasnovo notranjosti, ustvarja impresiven estetski učinek. Tehnologija ambienta nas intuitivno zapelje preko mnogih možnosti, iCockpit pa nam dovoljuje tudi personalizacijo voznikove kabine.

 

 

Elegantna masivnost, prostornost in poudarjeni sistemi varnost jih postavijo na piedestal avtomobilov, ki docela obvladajo vse vremenske razmere in zimske razmere naredijo za prebavljive. Vsa Peugeotova SUV vozila so vedno pripravljena na vaše avanture. Smučanje, deskanje na snegu, pohodništvo, ali pa zgolj nakupovanje zimske opreme in novoletnih daril, čisto nič ne skrbite. Za varnost je poskrbljeno, zaradi modularnosti notranjosti pa odpadejo tudi vse siceršnje težave s prostorom.

 

 

Peugeotovi SUV modeli kažejo, kako se stopi v korak s trendi. Privlačen, prostoren in udoben urbani SUV, ki vas očara s prvo vožnjo, čaka na vas. Pridite v Avtohišo Vič na testno vožnjo teh vsestranskih in očarljivih junakov. Ravno prava ideja za darilo pod smrečko! ;)

Kontaktirajte prodajalca

Avtohiša Vič d.o.o.

Več informacij

AKTUALNO