Avtohiša Vič d.o.o.

Novice

Novi Rifter ŽE NA VOLJO za testno vožnjo

photo

Vabimo vas, da ga pridete preizkusiti.

V Avtohiši Vič je Peugeot Rifter že na voljo za testno vožnjo! Novega člana družine Peugeot preprosto morate preizkusiti, zato vas vabimo, da se prijavite na testno vožnjo! Izkušnja je resnično izjemna.

Gre za robusten stilsko dovršen avto s podvozjem terenca, katerega notranjost je modularna in jo lahko prilagajate glede na potrebe. Na voljo je namreč s 5 ali 7 sedeži. Prilagodljivost in vsestranskost novega Peugeotovega modela smo združili z učinkovitimi motorji in dovršeno tehnično opremo, kar zagotavlja optimalno izkušnjo vožnje.

  

Njegova agilna in intuitivna tehnologija zagotavlja vsakemu uporabniku personificirano prilagoditev. Peugeotov iCockpit in zvišan položaj voznikovega sedeža omogočata večjo vodljivost in izjemno okretnost velikega avta, ki je prilagojen za različne terene. Uživali boste tako v krajših, kot daljših vožnjah, sam vam Rifter nudi udobje na različnih terenih.

Zunanje lastnosti kot so dvignjeno podvozje, velika kolesa, velike zaščite spodnjih delov vrat in spodnjega dela karoserije, blatniških odbijačev pa tudi prednji in zadnji spojler prepričljivo izžarevajo moč avtomobila. Prostorna notranjost, lahek dostop v avto, izčiščena notranjost nadzorne plošče in iCockpit pa zaokrožijo samozavesten eksterier v elegantno udobnost, ki ji ni para.

 

 

 

 

 

Prijava na testno vožnjo Kontaktirajte prodajalca

Avtohiša Vič d.o.o.

Več informacij

AKTUALNO