Avtohiša Vič d.o.o.

Novice

NE POZABITE ZAŠČITITI PODVOZJA VAŠEGA AVTA

photo

Vlaga, zmrzal, posipanje cest in še mnogi sezonski dejavniki močno vplivajo na naše avtomobile. Zato ne pozabite na impregnacijo podvozja!

Vsi novejši avtomobili imajo precej boljšo serijsko zaščito avtomobilskega podvozja, kot pretekli. Industrija je to dosegla z novimi načini izdelave in boljšimi materiali, ki so veliko bolj odporni na rjo kot nekoč. Zavedati pa se moramo, da nanjo vendarle niso imuni.

 

Vlaga, zmrzal, posipanje cest in še mnogi sezonski dejavniki močno vplivajo na naše avtomobile. Okolje pač zaznamuje naše konjičke, ne glede na material in zaščito. Sol namočena z raztopina magnezijevega klorida, ki jo najdemo posuto na cestiščih proti zmrzali je močno agresivna. Zato je pozimi treba še toliko bolj negovati avto. Če tega ne izvajate redno, se lahko zelo hitro pozna oksidacija.

 

Sploh pa prevelikokrat pozabimo na podvozje, pragove, podboje vrat in kolesne oboke, ki so pred omenjenimi dejavniki najbolj na udaru. Najneprijetnejša posledica je seveda rja, ki oslabi vitalne dele našega avta, le ta pa počasi propada. Hkrati pa vas in vaše ljube ob 'krhkost' delov, ki jo povzroča, bistveno bolj ogroža.

 

Zato ne pozabite na impregnacijo podvozja, ki premaguje vremenske vplive in avto ohranja 'kot nov'!

 

Kontaktirajte prodajalca

Avtohiša Vič d.o.o.

Več informacij

AKTUALNO