Avtohiša Kolmanič & CO. d.o.o.

Vroča ponudba novih vozil

NOVI Peugeot RIFTER

photo

NOVI Peugeot RIFTER

Novi PEUGEOT Rifter se predstavlja z vzdržljivo in prepoznavno stilsko zasnovo. Njegova moderna in tehnološko izpopolnjena notranjost, ki se ponaša z izjemno stopnjo udobja in modularnostjo, vas vabi na še nikoli doživete izkušnje v vožnji.

STILSKA ZASNOVA ZA VOŽNJO PO MESTU IN IZVEN NJEGA

Na področju dizajna ni bil sklenjen noben kompromis. Elegantno, robustno, okretno in zmogljivo novo vozilo za prosti čas PEUGEOT Rifter je simbol za večnamenskost. S svojim kratkim pokrovom motornega prostora in privzdignjenim podvozjem je videti, kot bi si pogumno izposodil stilsko zasnovo terenskih vozili. Njegovi optični bloki z integriranimi lučmi in vertikalna okrasna maska poudarjajo uravnovešeno, kompaktni in dinamično obliko karoserije.

PREPOZNAVEN PEUGEOTOV STIL

Peugeot RIFTER z velikim ponosom prikazuje svojo bogato zapuščino. S svojimi prednjim delom, značilnim za najnovejše Peugeot modele, in prepoznavnimi zadnjimi lučmi se nam novi Peugeot RIFTER predstavlja kot najnovejša pridobitev znamke Peugeot. To vozilo za prosti čas je na voljo tudi v izvedenki GT Line, pri kateri se prepletata stil in eleganca za še bolj moderen videz.

 

Več si lahko preberete na spodnji povezavi:

Novi RIFTER Kontaktirajte prodajalca

Avtohiša Kolmanič & CO. d.o.o.

Največji salon in servis Peugeot v Mariboru Na koncu Ptujske desno

Več informacij

AKTUALNO